Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün küslük hikayesi meğer çalıntmış! "Vurup kapıyı çıktım" demişti

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun anlattığı hikayenin çalıntı olduğu ortaya çıktı. Ünlü yazar ve pedogog Adem Güneş'in bir hastasının yaşadığı olayı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında kendi yaşamış gibi anlatan Kadir Doğulu, sosyal medyada gündem oldu.

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün küslük hikayesi meğer çalıntmış! "Vurup kapıyı çıktım" demişti
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'ün küslük hikayesi meğer çalıntmış! "Vurup kapıyı çıktım" demişti
GİRİŞ 08.01.2023 23:09 GÜNCELLEME 08.01.2023 23:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kadir Doğulu'nun O Ses Türkiye yılbaşı Özel programında, eşi Neslihan Atagül ile ilgili anlattığı anısı sosyal medyada gündem oldu. Kadir Doğulu'nun anlattığı anının çalıntı olduğu ortaya çıktı. 

Fatih Harbiye dizisinde tanışarak evlenen, şimdilerde ise Gecenin Ucunda dizisinde başrolü paylaşan Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, TV8 ekranında yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programına konuk oldu.

Programdaki, şarkı performansı ile takdir toplayan çift, güzel devam eden evlilikleri hakkında konuşmayı da ihmal etmedi. Kadir Doğulu, evlilikleri ile ilgili şu dikkat çekici hikayeyi anlattı: 

Biz bir gün tartıştık, sanıyorlar ki biz hiç tartışmıyoruz. Biz o kadar büyük tartıştık ki ben vurdum kapıyı çıktım. İşlerimi hallettim. Geldim eve, koltukta uyuyakalmış. Hayatta bırakmam onu koltukta. Kucaklarım götürürüm beraber yatacağımız yere. O gün yapmadım. Çünkü kızgındım. Yapmadım gittim yatak odasına yattım. Sabah oldu. O da kızgındı. Dedim ki ara mı versek. O da tamam verelim dedi. Birkaç saat geçti Tam dışarı çıkacağım boynumdan öptü. Konuştuk, dün gece eve geldiğini fark ettim dedi. Çok bekledim beni almanı. Ben de dedim çok bekledim aç mısın diye kalkıp bana sormanı. Bizim miladımız oldu. Konuşarak çok şey anlaşılabiliyor.

ANLATTIĞI HİKAYE ÇALINTI ÇIKTI

Kadir Doğulu'nun anlattığı hikayenin yazar ve pedogog Adem Güneş'in 7 Aralık'ta attığı twettle oldukça büyük benzerlik taşıdığı ortaya çıktı. İşte Adem Güneş'in attığı o twet dizisi: 

Eşimle kötü bir dönemden geçiyorduk. 1 haftadır birbirimizin bakmadan kısa konuşmalarla geçirdik günlerimizi. Gün geçtikçe ilgiye ihtiyacım arttı, gelse bir sarılsa hemen karşılık verecektim ama görünüşte dik duruyordum, hiç taviz vermeden davranıyordum. Bir haftanın sonunda enerjim iyice düştü. Hayattan iyice soğudum. Koltuğa uzandım. Eşimin ilgisine ihtiyacım vardı.

Eşim işten geldiğinde uyur gibi yaptım. Yanıma geldi, biraz başımda bekledi, hiç bir şey söylemeden yatak odasına gitti yattı. Saatlerce orada bekledim gelmedi. O gün koltukta uyuyakaldım. Ertesi gün eşimin yanına gittim 'Ben artık dayanamıyorum, ayrılmak istiyorum' dedim. Amacım eşimin bir şey yapmasını teşvik etmekti, 'Ben ayrılmak istemiyorum' demesini duymaktı. Öyle olmadı eşim 'Sen bilirsin, zorla tutmam seni' dedi. Yıkıldım.

Sonunda bir aile dostumuzun araya girmesi ile yeniden konuşmaya başladık. Dün eşimle konuşurken 'Biliyor musun ben küs olsam da hep senin gelmeni bekledim' dedim. Eşim de bana 'Ben de öyle, bir gelsen sarılsan seni çok özlemiştim' dedi. Çok şaşırdım 'Yaaa' dedim 'Evet' dedi. Eşime 'O gün koltukta yatarken uyumuyordum, sabaha kadar bekledim, belki gelir ilgilenirsin diye' dedim.

Eşim 'Ben de içeride seni bekledim, belki aç yattığımı düşünür, gelir 'yemek yer misin ?' diye sorarsın diye bekledim' dedi. Çok şaşırdım 'Gerçekten mi?' dedim 'Evet' dedi. Eşime 'O gün senden ayrılmak istiyorum dediğimde, gerçek değildi sözüm' dedim. Eşim şaşırdı 'Ben de ayrılmazdım ki zaten senden' dedi. 'Peki neden sen bilirsin dedin o zaman' dedim. 'Korktum, ne diyeceğimi bilemedim' dedi.

Şaşırdım. Yumuşadım, sarıldım eşime o da bana sarıldı. Eşim ile uzun uzun konuştuk. Yıllardır bu kısırdöngü içinde birbirimize acı çektiğimizi anladık. O gün bir karar aldık; Artık 'Duygularımızı davranışlarımızla değil, sözel iletişim ile dile getirmeye çalışıyoruz.' Sizin deyiminizle eşimle 'konuşmayı öğreniyoruz.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Gul 1 yıl önce Şikayet Et
    Neden yalan olsun ki kapıyı vurup cıkamazmı nebiliyim boynundan opulemezmi yalan olsa anlatmaz çünkü okumuş olsaydı hikayeyi bilirdi ki herkes okumuştur
    Cevapla
  • alp 1 yıl önce Şikayet Et
    bu olay aynıyla her çiftin başına gelmiştir. he de geç
    Cevapla
  • konuk 1 yıl önce Şikayet Et
    maksat muhabbet olsun diye.
    Cevapla
  • MERVE 1 yıl önce Şikayet Et
    yaa insanların mutlu olması, iyi veya hötü bişey yaşamış olması her zaman çalıntımı oluyor, belgi adamın bu hikayeden haberi bile yoktur,
    Cevapla
  • Cemil hakverdi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya işte zenginlerin saçmalıkları kopya gibi birbirinin aynı sosyal medyaya kaptırmışlar kendilerini hayal peşindeler gariban öylemi nasıl ekmek alırım işten atılma korkusu çocukların derdi gerçeklerle yüzyüze yaşarken hanımla bu konulara entrikalara vakit kalmıyor işte seviyoruz sevişiyoruz abdestimizi alıp namazımızı kılıyoruz yemek yiyip biraz tv yatıyoruz vakit kalmıyor bu tür entrikalara
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!