Gelinim Mutfakta bugün yok mu? Gelinim Mutfakta ne zaman başlıyor?

Kanal D'nin sevilen eğlence programı Gelinim Mutfakta'nın bugün yeni bölümünün olup olmayacağı merak konusu oldu. Depremden beri yayın ara veren Gelinim Mutfakta programı 24 Şubat'ta ekrana gelecek mi? İşte konuyla ilgili detaylar...

Gelinim Mutfakta bugün yok mu? Gelinim Mutfakta ne zaman başlıyor?
Gelinim Mutfakta bugün yok mu? Gelinim Mutfakta ne zaman başlıyor?
GİRİŞ 24.02.2023 12:46 GÜNCELLEME 24.02.2023 12:46

6 Şubat'ta meydana gelen, çok sayıda şehri ve insanı etkisi altına alan depremin ardından televizyon kanallarının neredeyse tamamı yayın akışında değişikliğe gitti. Çok sayıda dizi ve program bir süreliğine ekranlara veda etti. Bunlardan biri de Gelinim Mutfakta oldu.

Kanal D ekranında yayınlanan gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin olduğu günden beri yeni bölümüyle ekranlara gelmiyor. 6 Şubat'tan beri yayın ara veren eğlence programının ne zaman başlayacağı oldukça merak edildi. 

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kimdir ve kaç yaşındadır? Nursel Ergin'in hayatıGelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kimdir ve kaç yaşındadır? Nursel Ergin'in hayatı

Nursel Ergin

GELİNİM MUTFAKTA BUGÜN VAR MI? (24 ŞUBAT CUMA)

Kanal D'nin web sitesinde yer alan yayın akışı bilgisine göre Gelinim Mutfakta 24 Şubat'ta ekrana gelmeyecek. 

Nursel Ergin

GELİNİM MUTFAKTA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gelinim Mutfakta'nın başlayacağı tarih henüz netlik kazanmadı. Ancak 27 Şubat Pazartesi günü başlayacağı öngörülmektedir. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan, TFF ve Galatasaray'a çok ağır sözler!
Faturasını tüm Türkiye ödüyor! Sadece bir ilde çalınan miktar 6 milyar TL