Davut Güloğlu meclise giremedi! 14 Mayıs İstanbul seçim sonuçlarıyla...

14 Mayıs seçimlerinde birçok ünlü isim gibi türkücü Davut Güloğlu da milletvekili adaylığını açıkladı. Birçok kişi Davut Güloğlu'nun meclise girip giremediğini merak etti. İşte, konuyla ilgili tüm detaylar...

Davut Güloğlu meclise giremedi! 14 Mayıs İstanbul seçim sonuçlarıyla...
Davut Güloğlu meclise giremedi! 14 Mayıs İstanbul seçim sonuçlarıyla...
GİRİŞ 17.05.2023 10:07 GÜNCELLEME 17.05.2023 10:08
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İstanbul milletvekili adayı olan Davut Güloğlu, 14 Mayıs seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından gündeme gelen isimlerden biri oldu. Bu yıl 5 milletvekili çıkarak Yeniden Refah Partisi'nden aday olan Güloğlu'nun milletvekilliğine ilişkin son durum merak edildi. 

2001'den günümüze müzik hayatı ile ön plana çıkan Davut Güloğlu şimdilerde ise siyaset sahnesinde yer alıyor. Yeniden Refah Partisi'nden aktif olarak çalışan ünlü şarkıcı bu seçimlerde de milletvekili adayı olarak seçim çalışmalarına devam etti.

Seksenler dizisinin oyuncusu Özlem Balcı milletvekili oldu mu? 14 Mayıs Muğla seçim sonuçları...Seksenler dizisinin oyuncusu Özlem Balcı milletvekili oldu mu? 

Davut Güloğlu

DAVUT GÜLOĞLU MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ Mİ?

Türkücü Davut Güloğlu, bağlı bulunduğu Yeniden Refah Partisi'nin İstanbul 1. Bölge 2. sıradan milletvekili adayı olarak gösterildi. 14 Mayıs'ta açıklanan İstanbul seçimlerine göre Davut Güloğlu meclise giremedi. 

Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekili oldu mu? 14 Mayıs Manisa seçim sonuçları...Bahadır Yenişehirlioğlu milletvekili oldu mu?

DAVUT GÜLOĞLU'NDAN SEÇİM PAYLAŞIMI

Davut Güloğlu, 14 Mayıs seçim sonuçlarına ilişkin açıklamayı twitter hesabı üzerinden yaptı. Ünlü şarkıcı paylaşımında Milli Görüş'ün yeniden meclise girmiş olmasından duyduğu mutluluğu ifade ederek, seçim sürecindeki kendilerine kucak açan tüm vatandaşlarını teşekkür etti. Ayrıca, ekip ve teşkilat arkadaşlarına da şükranlarını sundu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Kartal 11 ay önce Şikayet Et
    Hemşerim sen git horona
    Cevapla
  • Yusuf karanfil 11 ay önce Şikayet Et
    Yetmedi he
    Cevapla
  • Misafir 11 ay önce Şikayet Et
    Bidaki sefere inşAllah Davut kardeş
    Cevapla
  • Zafer 11 ay önce Şikayet Et
    Safini belli etmiş önemli deyil gönüllerin vekili olsun bir sonrakine olur inşallah
    Cevapla
  • erdal 11 ay önce Şikayet Et
    Safın belli olsun yeter kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan CHP'ye iade-i ziyaret kararı - Gazete manşetleri
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş