Barış Manço hakkında yıllar sonra ortaya çıkan gerçek! Oğlu Doğukan Manço gelen haciz itirafı şoke etti

Türk müziğinin unutulmaz isimleri arasında yer alan Barış Manço hakkındaki ortaya çıkan detay insanları hayrete düşürdü. Doğukan Manço'nun babası ile ilgili haciz itirafı gündem oldu. Ayrıca Doğukan Manço, Barış Manço hayranlarını mutlu edecek bir haber de verdi.

Barış Manço hakkında yıllar sonra ortaya çıkan gerçek! Oğlu Doğukan Manço gelen haciz itirafı şoke etti
Barış Manço hakkında yıllar sonra ortaya çıkan gerçek! Oğlu Doğukan Manço gelen haciz itirafı şoke etti
GİRİŞ 19.06.2023 16:49 GÜNCELLEME 19.06.2023 16:49
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

24 sene önce aramızdan ayrılan Barış Manço ile ilgili yıllar sonra ortaya çıkan gerçek ağızları açık bıraktı. Barış Manço'nun vefatından sonraki haciz detayı herkesi şaşkına çevirdi.

Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço, babası Barış Manço'nun Belçika'da bir araba satın aldığını ve o arabanın senelerdir orada kaldığını anlattı. Doğukan Manço, babasının Türkiye'deki birçok aracının, vefatından sonra haczedildiğini üzüntüyle ifade etti.

Barış Manço kimdir ve nerelidir? İngilizler'e ve Fransızlar'a hayat dersi veren barış Manço'nun hayatıBarış Manço kimdir ve nerelidir? İngilizler'e ve Fransızlar'a hayat dersi veren barış Manço'nun hayatı

Barış Manço

Gazetecilere samimi açıklamalar yapan Doğukan Manço, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Babamın Türkiye'deki birçok aracı zamanında haczedildi. Birçok insan bunu bilmiyor, ben de konuşmak istemiyorum fakat Belçika'da diye o araca zarar gelmedi. O araç da 20 sene kullanılmadı.

ARABAYI SERGİLEMEK İSTİYOR

Doğukan Manço, söz konusu otomobili Türkiye'ye getirmek ve sergilemek istediğini ifade etti. Bakanlığa başvuru yaptığının da altınız çizen Manço, "O aracı buraya kullanmak için değil, Barış Manço severler ziyaret edebilsin diye getireceğiz. Baştan sona da restorasyonunu kendim yapacağım" dedi. 

Barış Manço'nun arabası

DOĞUKAN MANÇO TAM BİR OTOMOBİL TUTKUNU 

Şehir ve Bölge Planlama'dan mezunu olan Doğukan Manço otomobillere olan düşkünlüğü ile de biliniyor. Ayrıca, Doğukan Manço, evinin altına kurduğu atölye ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

Evin altını yıktım ve atölyeye çevirdim. Burada birtakım üretimler yapıyorum. Sadece araç tamiri yapmıyorum. Olmayan bir parçayı da aynı zamanda imal etmeye çalışıyorum.

Doğukan Manço

KAYNAK: HTMAGAZİN
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Hasan M. 10 ay önce Şikayet Et
    Doğukan senin sayende babanı yanmış oluyoruz. Medya hiç bahsetmiyor. Halbuki baban konserlerle tüm dünyaya Türkiye'yi tanıtan biri.
    Cevapla
  • muhteşem 10 ay önce Şikayet Et
    Babası üzerinden pirim yapmaya devam diyor ....
    Cevapla
  • Veysel 10 ay önce Şikayet Et
    Adamoglu adam
    Cevapla
  • Tepki 10 ay önce Şikayet Et
    Ne itiraf ne itiraf...
    Cevapla
  • Güçlü Türkiye 10 ay önce Şikayet Et
    modadaki evi satıp 5,6 araba alırsınız.
    Cevapla
  • cem 10 ay önce Şikayet Et
    ne alaka laf olsun diye yorum yaptım zannediyorsunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den ABD'de kritik temas! Fuat Oktay: Bazı hazırlıklar yapıldı! Artık zamanı geldi
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı