Masterchef'te kim kadroya girdi 14 Haziran'da Masterchef All Star'ın kazananı...

Masterchef All Star bugün itibariyle izleyici ile buluşmaya başladı. 2018'den beri Masterchef'te yarışan yıldızların kıyasıya mücadele verdiği Masterchef'te kadroya kalan isim belirlendi. Peki Masterchef ana kadrosuna giren isim kim oldu? İşte, konuya ilişkin detaylar...

Masterchef'te kim kadroya girdi 14 Haziran'da Masterchef All Star'ın kazananı...
Masterchef'te kim kadroya girdi 14 Haziran'da Masterchef All Star'ın kazananı...
GİRİŞ 15.06.2023 11:29 GÜNCELLEME 15.06.2023 11:29

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Masterchef bu sene All Star formatı ile izleyici ile buluşuyor. Yapımcılığını Acun Medya'nın ve İrem Kanan'ın üstlendiği Masterchef All Star'da ana bugüne dek mücadele veren tüm yarışmacılar ana kadroya girmek için kıyasıya yarışıyor. 

2018'den bu yana her yıl TV8'de seyircileri ekrana kilitleyen Masterchef'in jüri koltuğunda ise Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu yer alıyor. Ayrıca Yılmaz Öztürk ise misafir jüri olarak programda boy gösteriyor. 

Yılmaz Öztürk kimdir? Daha önce hangi programdaydı? Masterchef'in yeni jürisi Yılmaz Öztürk'ün hayatı...Yılmaz Öztürk kimdir? Daha önce hangi programdaydı? Masterchef'in yeni jürisi Yılmaz Öztürk'ün hayatı...

Somer Şef neden yok? Somer Sivrioğlu Masterchef'e dönecek mi? Acun açıkladı! Somer Şef neden yok? Somer Sivrioğlu Masterchef'e dönecek mi? Acun açıkladı!

14 Haziran Çarşamba akşamı yeni sezona merhaba diyen Masterchef'in ilk haftasında, 2018 ve 2019'a damga vuran 10 yarışma ana kadroya girmek için tabaklarını konuşturacak. En iyi tabağı yapan 5 kişi ise ana kadrodaki yerini kapacak.

MASTERCHEF YARIŞMACILARI

Masterchef'in ilk haftasında ana kadroya girme mücadelesini veren isimler ise şöyle:

  • Mustafa Aydın (2019 yarışmacısı)

  • Bahri Papila  (2019 yarışmacısı)

  • Kıvanç ermiş  (2019 yarışmacısı)

  • Faruk Batuhan Öner  (2019 yarışmacısı)

  • Hakan Kanık  (2018 yarışmacısı)

  • Eda Karabulut  (2019 yarışmacısı)

  • Mehmet Sur  (2018 yarışmacısı)

  • Rıfat Yutttaş  (2019 yarışmacısı)

  • Onur Dursun  (2019 yarışmacısı)

  • Suna Aydın  (2019 yarışmacısı)

  • Orhan Eren  (2019 yarışmacısı)

  • Batuhan Bayır  (2019 yarışmacısı)

  • Güzide Mertcan (2019 yarışmacısı) 

MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

14 Haziran Çarşamba günü Masterchef'in kadrosuna girmeye hak kazanan isim Güzide oldu. 

Masterchef Güzide kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Güzide'nin eşi... Masterchef Güzide kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Güzide'nin eşi...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arda Güler alev aldı! 200 dakikada 3. golünü attı!
Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'den İngiliz esir Nadav Bublabel paylaşımı