TRT'den iddialı bir dizi daha! Kültürleri aşan bir hikaye 'Kapı' dizisi Tabii'de

Kapı dizisinin başrolünde Jessica Mayı ve Hasan Denizyaran'ın bulunuyor. Tabii'de yayınlanan Kapı dizisinin oyuncuları ve konusu oldukça merak edildi. İşte, araştıranlar için Kapı dizisi ile ilgili bilgiler...

TRT'den iddialı bir dizi daha! Kültürleri aşan bir hikaye 'Kapı' dizisi Tabii'de
TRT'den iddialı bir dizi daha! Kültürleri aşan bir hikaye 'Kapı' dizisi Tabii'de
GİRİŞ 15.06.2023 17:06 GÜNCELLEME 15.06.2023 17:06

Geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan Tabii'de yer alacak dizilere bir yenisi daha eklendi. Jessica May, Müfit Kayacan, Hasan Denizyaran ve Tuğba Daştan’ı izleyeceğimiz Kapı dizisinin çekimleri tamamlandı.

CineGenna Pictures tarafından hayata geçirilen ve yapımcılığını A. Selim Tuncer’in üstlendiği Kapı dizisinin senaristleri Zeynep Yıldız ve Rıfat Süha Koçoğlu, dizinin senaryo proje danışmanı Nilüfer Gülata ve yönetmeni Yunus Nihat Özcan. Müzik ise ödüllü müzisyen Mustafa Yazıcıoğlu’na ait.

KAPI DİZİSİNİN KONUSU

Kapı dizisi, küçük kızıyla birlikte İstanbul’dan Paris’e göçen ve yıllar sonra orada hayata gözlerini yuman Eleni’nin Türkiye’ye bir gün dönebilme umuduyla Davut’a emanet ederek açık bıraktığı  Kapı adlı bir oteli merkezine alıyor. Kâr amacını geri planda tutan ve insanlara yardım etmeye, kötülükleri ortadan kaldırmaya odaklı Kapı’ya yönelik tehditler karşısında bir arada durmaya çalışan insanlar ibret dolu bir mücadele verecek. Öfkeyle aşk, sırlarla sarsıcı gerçekler iç içe geçerken, kötülüğe karşı kültürleri aşan bir iyilik yarışının sıra dışı hikâyesi gözler önüne serilecek.

Doğduğu ama aslında hiç tanımadığı topraklara annesi Eleni’nin tabutuyla birlikte yolculuk eden Alesia ile izleyiciyi geçmişin sırlarına ve içindeki öfkenin köklerine, Davut ile bilgeliğe ve Yusuf ile aşka sürükleyecek.

KAPI DİZİSİ KAÇ BÖLÜM?

Kapı dizisi 10 bölümdür. 

KAPI DİZİSİ OYUNCULARI

  • Jessica May

  • Müfit Kayacan

  • Hasan Denizyaran

  • Tuğba Daştan

  • Serdar Deniz, 

  • Dost Elver

  • Kurtuluş Şakirağaoğlu

  • Ece Miray Okur

  • Ercü Turan

  • Dilek Türker

Ayrıca, dizide Perihan Savaş, Burak Hakkı ve Neslihan Acar da bölüm konuk oyuncuları arasında yer alıyor. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Avrupa devi Filistin bayrağıyla şampiyonluk kutladı
İsrail'den Lübnan'da SİHA ile suikast: Komutan Şerahbil Ali es-Seyyid şehit oldu