CZN Burak için büyük şok! Annesi Didem Bozbura'ya 2 yıl hapis cezası...

Dünyaca ünlü sosyal medya fenomeni CZN Burak bu kez takipçilerini üzecek bir haber ile gündeme geldi. Burak Özdemir'in annesi Didem Bozbura 2 yıl hapis cezası aldı. İşte, konuyla ilgili diğer bilgiler...

CZN Burak için büyük şok! Annesi Didem Bozbura'ya 2 yıl hapis cezası...
CZN Burak için büyük şok! Annesi Didem Bozbura'ya 2 yıl hapis cezası...
GİRİŞ 20.06.2023 15:49 GÜNCELLEME 20.06.2023 15:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yıllardan beri sosyal medyanın sevilen çocuğu olarak anılan CZN Burak annesine verilen hapis cezası ile gündeme geldi. Burak Özdemir'in annesi annesi Didem Bozbura 2 yıl 7 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı. 

CZN Burak'ın annesi Didem Bozbura'nın da aralarında yer aldığı 3 sanığın 'irtikap' davasında yeni bir gelişme yaşandı. İstanbul 21. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada hakim, Didem Bozbura'ya 2 yıl 7 ay 7 gün hapis cezası verdi.

Didem Bozbura ile birlikte yargılanan Mazhar Alp Bozbura'ya 5 yıl 2 ay 15 gün, Yasin Şimşek'e ise 2 yıl 7 ay 7 gün hapis cezası verildi. 

NE OLMUŞTU? 

Soruşturma, 2020'de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Bölümünde yer alan Doç. Dr. Metin Keskin'in şikayet etmesi üzerine başladı. İddiaya göre, Yasin Şimşek, Metin Keskin'in adını kullanarak daha önce İstanbul Tıp Fakültesi'nde mide kanseri teşhisi ile yatan Hatice Sözanlar'ın ameliyat edilmesi gerektiğini bildirdi. Ameliyat için ise hasta yakınlarından 8 Bin 500 TL para talep etti. 

Mehmet Keskin ise adının kullanıldığını fark edince soluğu emniyette aldı. Edilen şikayet üzerine 7 Şubat 2020'de bir operasyon yapıldı ve hasta yakını, Prof. Dr. Mazhar Alp Bozbura'nın odasında diğer sanık Yasin Şimşek'e para verirken suç üstü yakalandı.

İddiaya göre, sanık Yasin Şimşek, Prof. Dr. Mazhar Alp Bozbura'nın eşi Didem Bozbura tarafından yönlendirildi ve hasta yakınlarıyla irtibat kurdu. Ayrıca Didem Bozbura'nın komisyon aldığı öne sürüldü. 

Bunun üzerine sanıklar için hapis cezası talep edildi. Sanık Didem Bozbura, yurtdışına çıkış yasağı ve en yakın karakola imza atma şartıyla 27 Şubat 2020'de tahliye edildi. Mazhar Alp Bozbura ve Yasin Şimşek ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 7
  • vatandaş rıza 10 ay önce Şikayet Et
    czn burakla deprem bölgesi kahramanmarşta karşılaştık çok sinirli ve asabi bir çocuk karşımıza çıktı önüne gelene bağırıp çağırıyordu bende kanadadan gelen hayır severleri getirmiştim beraberce fotoğraf çekildik czn burakla konuşalım istedik fakat onun derdi bizimle fotoğraf çektirmekmiş meğer tam bir reklam hastası biri ..
    Cevapla
  • Iyi olmus 10 ay önce Şikayet Et
    Az bile verilmiş Dolandirici rüşvetçi bir kadin
    Cevapla
  • fahri 10 ay önce Şikayet Et
    Devletin kurumunda millleti dolandırmak ne adi birşeydir. Bir bitmediniz, bir bitmediniz şu dünyada. Daha fazla ceza alması gerekiyor.
    Cevapla
  • Yiğido 10 ay önce Şikayet Et
    Hırsız harami yankesiciler İman olmazsa her şey beklenir
    Cevapla
  • Ahmet 10 ay önce Şikayet Et
    Son fotoya bakıyom da hangisi Burak anlamadım:)
    Cevapla
  • Castro Warren 10 ay önce Şikayet Et
    ikiside burak ayrı fotoğraf:DDD
    Cevapla
  • Enes 10 ay önce Şikayet Et
    Güldügune göre sağda ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?