Masterchef'te şoke eden ayrılık! Yarışmaya veda eden isim yürek burktu

TV8 ekranında izleyici ile buluşan yıllara damga vuran Masterchef heyecan içinde takip ediliyor. All starlar ile bu sezonda yoluna devam eden yarışmada 7 kişi potaya girdi. Yapılan yarışma sonucunda Masterchef'e veda eden isim belli oldu.

Masterchef'te şoke eden ayrılık! Yarışmaya veda eden isim yürek burktu
Masterchef'te şoke eden ayrılık! Yarışmaya veda eden isim yürek burktu
GİRİŞ 20.07.2023 17:31 GÜNCELLEME 20.07.2023 17:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Masterchef All Star'da en iyi olabilmek için mücadeleler verilmeye devam ediyor. TV8 ekranında yayınlanan Masterchef'te bu hafta ilk isim yarışmaya veda etti. Kendi döneminde oldukça başarı gösteren yarışmacının ayrılığı yürek burktu

Birbirinden iddialı yarışmacıların kıyasıya savaş verdiği, kendi sezonlarında isimleri ve başarılarıyla seyircinin aklında yer edinen Masterchef'in en iyi yarışmacılar bu kez de All star şampiyonluğu için şeflik maharetlerini sergiliyor. Bu hafta ise bir yarışmacı hayallerine veda ederek yarışmadan elendi. 

HAFTANIN KAZANANI MAVİ TAKIM OLDU

Mavi takımın kaptanlığını Sergen, Kırmızı Takım'ın kaptanlığını ise Eray yaptı. Kıyasıya mücadelenin ardından tüm haftanın galibi Mavi takım oldu. 

POTADA KİMLER VAR 

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda Türkiye'nin 7 bölgesinden 7 yemekle için kıyasıya savaş verildi. Oyunun sonucunda dokunulmazlık oyununu kazanan Mavi takım oldu. Oyun sonucunda kaybeden Kırmızı Takım'da Çağatay dokunulmazlığı aldı. Çağatay potaya giden ismi Batuhan olarak belirledi. Oylama sonucunda ise Berker'i potaya gitti. 

Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda ise 2022'de en çok araştırılan yemekler yapıldı. Oyun sonucunda Kırmızı takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Mavi takımdan dokunulmazlığı alan Sergen Gamze'yi potaya gönderdi. Yenilgi yaşayan Mavi takımda ise eleme adayı olan isim Mert oldu. 

Üçüncü dokunulmazlık oyunun sonucunda ise kazanan takım Mavi oldu. Yarışma sonucunda kaybeden takımın dokunulmazlığını alan isim ise Büşra'ydı. Dokunulmazlığın sahibi gitme adayı olarak Eray'ı  belirledi. Yapılan oylama sonucunda is Eda aday oldu. 

Kalan isimler arasında yapılan yarışma sonucunda ise Güzide 7. isim olarak potaya gitti. 

Tüm bunların sonucunda bu haftanın gitme adayları şunlar:

  • Batuhan 

  • Berker

  • Gamze

  • Mert

  • Eray

  • Eda

  • Güzide

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ?

Masterchef All Star'da ilk elenen isim Güzide oldu. 

Masterchef Güzide kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Güzide'nin eşi... Masterchef Güzide kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Güzide'nin eşi...

YEDEK KADRODA KİMLER VAR?

  • Barış

  • Azize

Barış, Masterchef All Star'a veda eden Güzide'nin yerine ana kadroya katılacak.  

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • KANDIRALI 9 ay önce Şikayet Et
    survivor gibi buda tiyatro senaryo önceden hazırlanıyor kavgalar adrenalin felan...
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    o kadar botoks ve operasyonlar boşuna oldu tüh
    Cevapla
  • Bir ogretmen 9 ay önce Şikayet Et
    Ordaki gençler gerçekten bu işten ekmek parası kazanan gençler,ve çok iyiler, Guzide karakter olara iyi olabilir,medya internet herşey elimizin altında,bırakın gençlere artık gençlere bu işten para kazanacak olanlara,ve bilerek elendiyse doğru bir karar,kendisini bu konuda alkislarim,heryerde her alanda gençlere yol açalım biz büyükler olarak bize düşen görev budur
    Cevapla
  • Ali 9 ay önce Şikayet Et
    Yapma be güzide elenirmi
    Cevapla
  • Defa 9 ay önce Şikayet Et
    tartışmacı ve saygısız olunca elenmek nasip olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti