Masterchef kadrosunda şok ayrılık! Resmen Masterchef All Star yolculuğu bitti

Masterchef All Star'da bir yıldız daha kaydı. Fenomen programda bir hatanın daha sonuna gelindi ve yarışmacılardan biri daha yarışmaya veda etti. Masterchef'ten elenen kişi ise oldukça çok konuşuldu.

Masterchef kadrosunda şok ayrılık! Resmen Masterchef All Star yolculuğu bitti
Masterchef kadrosunda şok ayrılık! Resmen Masterchef All Star yolculuğu bitti
GİRİŞ 16.08.2023 10:41 GÜNCELLEME 16.08.2023 10:41
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

TV8 ile yayın hayatına devam eden yarışma programlarından biri olan Masterchef'te All Star en başarılı yarışmacıları kıyasıya mücadele diyor. Masterchef'in beşinci haftasında bir yarışmacı daha yarışmaya veda etti.

2018'den beri her yıl TV8 ekranında izleyici ile buluşan Masterchef All Star'da, kendi döneminde başarılı tabaklara imza atan en iyi yarışmacılar yer alıyor. Her yarışmacının hedefi bu sezonun şampiyonu olabilmek. Ancak bu hedef doğrultusunda istediğini elde edemeyen bir yarışmacı daha hayallerine veda etti.

HAFTANIN KAZANANI MAVİ TAKIM OLDU

Mavi takımın kaptanlığını Sergen, Kırmızı Takım'ın kaptanlığını ise Barbaros yaptı. Kıyasıya mücadelenin ardından tüm haftanın galibi 3-0 skor ile Mavi takım oldu. 3-0 skor Masterchef All Star'da ilk kez oldu.

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun galibi Mavi takım olunca Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlığı alan Tanya Eda'yı potaya gönderirken, yapılan oylama sonunda Çağatay potaya giden isim oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununu da yine Mavi takım kazandı ve Kırmızı takım bireysel dokunulmazlık mücadelesi verdi. Yarışma sonucunda Eray dokunulmazlığı aldı  ve 3. eleme adayı olarak Sefa'yı seçti. Takım içinde yapılan oylamadan ise Barbaros çıktı.,

Haftanın son dokunulmazlık oyununu da kaybeden yine Kırmızı takım oldu ve bireysel dokunulmazlığı alan isim Mert oldu. Mert 5. eleme adayı olarak Barış'ı seçti, takım içinde ise 6. elem adayı Eray olarak belirlendi.

Geriye kalan yarışmacılar arasında yapılan mücadele sonunda ise en kötü tabağı yaparak potaya giden 7. isim Mert oldu.

Tüm bunların sonucunda bu haftanın gitme adayları şunlar:

  • Eda

  • Çağatay

  • Sefa

  • Barbaros

  • Barış

  • Eray

  • Mert

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ? (13 AĞUSTOS)

Masterchef All Star'da elenen yarışmacı Mert oldu. 

GEÇEN HAFTA KİM GİTTİ?

Geçen hafta Masterchef'e veda eden isim Berker oldu.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 15
  • flaume 8 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar kibirli adam varsa toplamışlar. Egolar tavan yazıklar olsun. Sonuçta bir yarışma bu kim iyiyse o kazanacak. Aslında toplumun bir özeti gibi çok üzücü bir durum nereye gidiyoruz
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Puan dagıtımı adil verilmiyor bunu bilir bunu derim
    Cevapla
  • yahya 8 ay önce Şikayet Et
    aynen. katılıyorum. şimdiden belli.
    Cevapla
  • yahya 8 ay önce Şikayet Et
    sergen e çok ayrıcalık yapıyorlar. ürün kopyası vermiş olabilirler.
    Cevapla
  • Ali 8 ay önce Şikayet Et
    1 tabak kazan şefler ne yapsın sergen 2 defa kaptan oldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok