Demet Akalın ve Resul Dindar konser esnasında tartıştı! “Sen beni tanımamışsın”

Artvin’de düzenlenen festivalde Resul Dindar ve Demet Akalın arasında gerginlik çıktı. Festival gereği ikisinin sahne alacağı konser alanında Demet Akalın, Resul Dindar’ın gösterisini sahneye çıkarak böldü!

Demet Akalın ve Resul Dindar konser esnasında tartıştı! “Sen beni tanımamışsın”
Demet Akalın ve Resul Dindar konser esnasında tartıştı! “Sen beni tanımamışsın”
GİRİŞ 15.08.2023 09:19 GÜNCELLEME 15.08.2023 10:37
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Düzenlenen festival gereği Artvin’in Arhavi ilçesinde sahne alan Resul Dindar ve Demet Aklın arasında tartışma yaşandı. Konser esnasında Resul Dindar, Demet Akalın’ın sahneye daha erken çıkmak istediğini söyledi ve tepki gösterdi; “Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz’in müziğiyim, sen beni tanımıyorsun” .

“SEN BENİ TANIMAMIŞSIN!”

Bu yıl 49’uncusu düzenlenen Uluslararası Arhavi Kültür ve Sanat Festivalinin 5. gününde Karadeniz müziğinin sevilen ismi Resul Dindar ve ünlü şarkıcı Demet Akalın konser sahnesinde yerlerini aldı.

Konserin başında Resul Dindar çıkarken sevilen şarkılarını hayranlarıyla buluşturmanın heyecanını yaşadı. Festival kapsamında iki sanatçı ayrı zaman dilimlerinde sahnede yer alacaktı. Saat 20.30-22.00 arasında Resul Dindar sahneye çıktı. Festival programına göre 22.00’de sahne alması gerektiğini söyleyen Akalın, konseri uzatan Dindar’ın sahnesini böldü.

Konserin devam ettiği esnada Demet Akalın’ın yönlendirdiği görevli, Resul Dindar’ın yanına gelerek kulağına bir şeyler söyledi ve ardından Dindar, Demet Akalın’ın sahnesini bitirmesini istediğini hayranlarına söyledi.

Resul Dindar, “Size çok güzel bir şey söyleyeceğim, ne kadar yakıştığına siz karar verin. Demet Akalın Hanımefendi 22.30'da çıkmak istiyormuş, eğer çıkmazsa gidecekmiş. Benim sahnemi erken bitirmemi istiyormuş yoksa gidecekmiş. Ben buranın çocuğuyum, ben Karadeniz müziğiyim. Sen beni tanımıyorsun, benim saatim on bir” dedi.

Resul Dindar’ın konser esnasında dinleyicilerine yaptığı bu konuşmanın ardından sahneye kendisi çıkan Akalın, Dindar ile bir süre konuştu ve sahneden indi. Ardından Resul Dindar bir müddet daha şarkılarına devam edip indi ve sahneye Demet Akalın 

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 15
  • Abdullah 8 ay önce Şikayet Et
    Nereli Olursanız Olun Şarkıcı değilmisiniz hepiniz boş insansınız...
    Cevapla
  • Şahin 8 ay önce Şikayet Et
    Şarkıcılar boş insansa dolu insanlar kim söyle de istifade edelim.
    Cevapla
  • Tokatlı 8 ay önce Şikayet Et
    Hımm, batı karadeniz mı? Yoksa doğu karadeniz mı? Bu da önemli
    Cevapla
  • Ercan 8 ay önce Şikayet Et
    Demet Akalın i ben bedava dinlemem
    Cevapla
  • Hasan 8 ay önce Şikayet Et
    neyin çocuğuymuş bunlar
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    dindar resul sen bu isleri birak ALLAH yoluna don bence adina yakissin.
    Cevapla
  • Tepki 8 ay önce Şikayet Et
    Kimsiniz ulan siz ülkeyi mi kurtardınız i...,yaptığınız iş şarkıcılık yok neymiş sen beni tanımamışışsın..?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!