Onur Büyüktopçu’dan büyük sitem! “O kadar reyting kazandırdım ama teklif gelmiyor!”

'Kiralık Aşk' dizisindeki 'Koray' karakteriyle ismini duyuran Onur Büyüktopçu; 'Yemekteyiz', 'Çarkıfelek' ve 'Damat Bayıldı' gibi yarışmalarda da sevenleriyle buluştu.

Onur Büyüktopçu’dan büyük sitem! “O kadar reyting kazandırdım ama teklif gelmiyor!”
Onur Büyüktopçu’dan büyük sitem! “O kadar reyting kazandırdım ama teklif gelmiyor!”
GİRİŞ 19.08.2023 11:01 GÜNCELLEME 19.08.2023 21:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda muhabirlerle sohbet eden ünlü oyuncu, yaz tatili için Bodrum'a gittiğini söyleyip artan fiyatlardan dert yandı: "Dört gün kalabildim, çok pahalıydı. Dışarıda hiç yemek yemedim, evde kendim yaptım". Şimdilerde ise yeni iş teklifi gelmemesinden yakınan Onur Büyüktopçu, sürekli ekranda olanların yüzlerini eskittiğini savundu.

TAMER KARADAĞLI’NIN YENİ GÖREVİNİ “HERKES KABUL EDERDİ!”

Tiyatro çalışmalarına başladığını ve eylül sonu gibi sahnelerde yer alacağını belirten Büyüktopçu, meslektaşı Tamer Karadağlı'nın Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne atanması hakkında, "Uygun görülmüş ve o görev verilmiş. Öyle bir görevi herkes kabul ederdi" yorumunu yaptı.

EKRANIN ARANAN YÜZÜ OLMAK FIRÇA FIRLATMAK LAZIM!

Televizyon projeleri için oyunculuk ya da sunuculuk teklifi gelmemesine sitem eden Onu Büyüktopçu, "Bilmiyorum, teklif gelmiyor. Menajerim de var. O kadar güzel işler yapıp, güzel reytingler kazandırdım ama teklif gelmiyor. Galiba uyumlu olmamak gerekiyor. Fırça fırlatan, oyuncu döven kişiler ekranda ama benim gibi uyumlu, başarılı ve yaptığı işlerle kendini kanıtlamış bir isim ekranda yer bulamıyor" açıklamalarında bulundu.

50 YAŞINDAKİ ADAM 30 YAŞINDAKİ ADAMI OYNUYOR!

Çoğu isimlerin uzun bir süredir ekranda olmasını da eleştiren Onur Büyüktopçu, "Hep aynı tipler, hep aynı konular ve hep aynı başroller. Lütfen bir durun, yüzünüzü dinlendirin. Sıkılıyor insan. Başka oyuncu yokmuş gibi bir iş bitiyor hemen diğer işe başlıyor. Adam 50 yaşında ama 30 yaşındaki adamı oynuyor. Yeni yüzler de gerekli artık" şeklinde sitem etti.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Kaçınılmaz son 8 ay önce Şikayet Et
    Gerçek bir yeteneğin olmadığı Hatta Türkçeyi düzgün kullanmadığın ve artık bir noktadan sonra baydiğin için olabilir mi acaba belli tiplemeler bir an için öyle aykırı olarak ortaya çıkar hoş gelebilir ama Havası söner
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!