Masterchef Güzide başörtüsüne laf edene öfke kustu: Hevesimiz kursağımızda!

Masterchef yarışması ile ünlenen Güzide Mertcan, başörtüsüne laf eden bir takipçisine öfke kustu. Başörtüsüne yapılan eleştiriye gerilen Masterchef Güzide "Böyle hevesimiz kursağımızda kalarak yaşıyoruz" dedi.

Masterchef Güzide başörtüsüne laf edene öfke kustu: Hevesimiz kursağımızda!
Masterchef Güzide başörtüsüne laf edene öfke kustu: Hevesimiz kursağımızda!
GİRİŞ 26.08.2023 22:46 GÜNCELLEME 26.08.2023 22:46
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

2019'da TV8 ekranında yayınlanan Masterchef programına katılan ve yarışmayı 3. olarak tamamlayan Güzide Mertcan o tarihten beri sosyal medyada severek takip edilen isimler arasında yer alıyor.

Hem aşçılık yapan hem de bir tesettür markasını yöneten Masterchef Güzide, en son yarışmanın All star formatından elenmesi ile gündeme gelmişti. Mertcan, bu kez de başörtüsüne gelen yorum ile gündeme geldi.

Masterchef Güzide kimdir ve kaç yaşındadır? Eşi kim? Masterchef Güzide'nin elendi mi?Masterchef Güzide kimdir ve kaç yaşındadır? Eşi kim? Masterchef Güzide'nin elendi mi?

"SAKIN BİR DAHA BÖYLE BAŞÖRTÜSÜ BAĞLAMA"

Masterchef Güzide sosyal medya hesabı üzerinden bir fotoğraf paylaşımı yaptı. Fotoğrafa gelen "Güzideciğim seni çok severim beğenerek takip ediyorum kurban olurum reklamını yap ama sakın bir daha böyle başörtü bağlama çok öpüyorum"" yorumu ise gündem oldu. 

"HEVESİMİZ KURSAĞIMIZDA YAŞIYORUZ"

Fotoğrafına gelen yorum karşısında bir hayli gerilen Güzide Mertcan ise sessiz kalmayarak "Siz de bana böyle söyleyin tamam ama sakın çoluğunuza çocuğunuza söylemeyin olur mu? Böyle böyle hevesimiz kursağımızda kalarak yaşıyoruz" dedi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 32
  • kuantum 8 ay önce Şikayet Et
    erkeğin dedikoducusu da mide bulandırıyor, herkes dönüp kendine baksın...
    Cevapla
  • İsmail 8 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar güzel bu gün de GÜNDEMDE.....
    Cevapla
  • İsmail 8 ay önce Şikayet Et
    Ne yapmak istiyor bilmiyorum ama en azından iki gündür gündem de tutulduğuna göre .....
    Cevapla
  • Haydar 8 ay önce Şikayet Et
    Sen mi hevesin kursağında yaşıyorsun Daha ne yapmak istiyorsun PARDON
    Cevapla
  • Kuvayı milliye 8 ay önce Şikayet Et
    İstediğin gibi bağla hanımefendi kimsenin karışmaya hakkı yok burası laik ülke seni kıskanıyorlar birde zenginsin ondan böyle
    Cevapla
  • Osman 8 ay önce Şikayet Et
    Laik ülkede şu ana kadar ne sorun çözüldü birde ülkenin bu halini başka yerlere çekenler niye laiklik demokrasi bizi iyi yere getirmedi deniyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü