Arda Turan’a acı haber! Aslıhan Turan ile üçüncü kez anne-baba olacakken…

2018 yılında Aslıhan Doğan Turan ile dünyaevine giren ünlü futbolcu Arda Turan’ın üçüncü kez baba olacağı gündeme gelmişti. Aslıhan Doğan ve Arda Turan bebek için gittikleri rutin kontrollerinde beklenmedik bir haberle karşılaştı…

Arda Turan’a acı haber! Aslıhan Turan ile üçüncü kez anne-baba olacakken…
Arda Turan’a acı haber! Aslıhan Turan ile üçüncü kez anne-baba olacakken…
GİRİŞ 27.08.2023 13:42 GÜNCELLEME 27.08.2023 17:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Aslıhan Doğan Turan 3 kez anne olmaya hazırlandığı sırada "Kalabalık aile yaşamını seviyoruz" diye açıklama yapmıştı. İlk 2 çocukları erkek olan ünlü çiftin bu sefer beklentileri kızdan yanaydı. Kız çocuk istediklerini dile getiren çift, hastanede beklenmedik bir tabloyla yüzleşti. İşte, Aslıhan Doğan Turan ve Arda Turan’ı yıkan haber!

ARDA TURAN VE ASLIHAN DOĞAN TURAN’I YIKAN HABER!

Arda Turan ve Aslıhan Doğan Turan çifti; ilk oğlu Hamza Arda'yı evlendiği ilk yıl, ikinci oğlu Asil Aslan'ı ise 2020 yılında kucaklarına almışlardı. Mutlu evlilik kareleriyle sosyal medyada da dikkat çeken ünlü çiftten Aslıhan Doğan Turan, geçtiğimiz günlerde üçüncü çocuğu istediklerini söylemişti.

"'Kısmet olursa ikimizin de istediği bir şey bu. Arayı açmadan üçüncü çocuğu doğurmak çok isterim. İki oğlum var ve üçüncüsü kız olursa çok mutlu olurum. Kızım olursa adının Farah Aslıhan olmasını istiyorum " açıklamasını yapmıştı.

Aslıhan-Arda Turan çiftinin üçüncü kez anne baba olma hayali kursakta kaldı. 2 aylık hamile olan Aslıhan Doğan Turan, gittiği rutin doktor kontrolünde bebeğini kaybettiğini öğrendi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Tepki 8 ay önce Şikayet Et
    Hele şükür beşinci paragrafta içeriği õğrendik.Bu anlayışız,iyi bir gidiş değil..!?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu