Kardeşlerim dizisinin Doruk'u diziden ayrılınca bakın ne yaptı!

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kardeşlerim dizisinde 3 sezon boyunca Doruk karakterini canlandıran Onur Seyit Yaran diziden ayrıldıktan sonra ilk iş olarak maaşını dağıttı. İşte, konuyla ilgili detaylar...

Kardeşlerim dizisinin Doruk'u diziden ayrılınca bakın ne yaptı!
Kardeşlerim dizisinin Doruk'u diziden ayrılınca bakın ne yaptı!
GİRİŞ 06.09.2023 12:31 GÜNCELLEME 06.09.2023 12:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Onur Seyit Yaran 3 sezondan bu yana ATV'nin sevilen dizileri arasında yer alan Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterine hayat veriyordu. Ünlü oyuncu diziden ayrıldıktan sonra yaptığı hareket ile gündem oldu.

Kardeşlerim dizisinin yıldız oyuncularından biri olan Yaran, yeni sezonda dizide boy göstermeyecek. Genç oyuncu vedasını ilginç bir ve örnek olacak bir davranış ile yaptı. 

Ünlü oyuncu Yaran, son bölüm çekiminin ardından aldığı bölüm ücretini set çalışanlarına dağıttı. Emekçi arkadaşlarını unutmayan Onur Seyit Yaran'ın bu hareketi takdir topladı. 

ONUR SEYİT YARAN'IN YENİ PROJESİ

Diğer yandan, Vuslat ve Kalk Gidelim gibi dizilerde rol alan Onur Seyit Yaran'a yeni proje teklifi götürüldüğü, oyuncunun ise henüz değerlendirme aşamasında olduğu öğrenildi. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Nergiz Sökmen 7 ay önce Şikayet Et
    Onur seyit yaran abiyi severim önü hep açık olsun nice başarılar diliyorum geleceğin yıldızı parlayanı tebrik ediyorum ❤️❤️onur seyit Yaran abiye hayranım oyunculuğunu beğenirim
    Cevapla
  • Hiranur Çelik 7 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel
    Cevapla
  • fatih 8 ay önce Şikayet Et
    saçma sapan bir film.bir kümesten çıkamadılar ne kümesmiş arkadaş
    Cevapla
  • Hiranur Çelik 7 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel ❤️♥️
    Cevapla
  • Hacer gezer 7 ay önce Şikayet Et
    Hayır Ömer'in annesi evde oturuyor tek başına oğlumla yanındaki kızları alayım evimin bir odasına demiyor
    Cevapla
  • User 8 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler