Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i hüngür hüngür ağladı: Ağlamaktan içim çıktı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin Alev'i Müjde Uzman dizinin çekimleri esnasında gözyaşlarına boğuldu. Müjde Uzman ağladığı anları böyle anlattı...

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i hüngür hüngür ağladı: Ağlamaktan içim çıktı!
Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i hüngür hüngür ağladı: Ağlamaktan içim çıktı!
GİRİŞ 06.09.2023 10:32 GÜNCELLEME 06.09.2023 10:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Show TV ekranında izleyici ile buluşan Kızılcık Şerbeti'nde Alev karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Müjde Uzman, dizinin çekimleri esnasında yaşadığı duygu dolu anları sosyal medya hesabı üzerinden anlattı.

2023-2024 sezon çekimlerine başlayan Kızılcık Şerbeti'nde bol gözyaşı izleyiciyi bekliyor. Dizi setindeki çekimlerin ardından paylaşım yapan Müjde Uzman, çekilen sahnelerin oldukça büyük hisler ve gözyaşları getirdiğini ifade etti. 

Oyuncu Müjde Uzman ağladığı anları işte şöyle anlattı:

Kızılcık Şerbeti'nde bir sahne çektik ağlamaktan içim çıktı. Hem de her tekrarda aynı hisleri yaşadım. Rol arkadaşıma ve yönetmenimize özellikle teşekkür ederim. Ve duygusu bana geçtiği kadar size de geçer dilerim. Bunu en azından şimdilik bu kadar cümleyle paylaşmak istedim.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • hıdır diker 7 ay önce Şikayet Et
    güzel ve yetenekli oyuncu başarılar dilerim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi
Çocuklarına karşı mezarlı önlem aldılar... Aydın'da 'Beni bahçeme gömün' akımı