Şırdancı Mehmet'in THY pişmanlığı sosyal medyada yankı buldu! Kimse bunu beklemiyordu

Masterchef ile ünlü olan, Şırdancı Mehmet olarak tanınan Mehmet Sur THY hakkında açıklama yaptı. Yasağı devam etmesine rağmen THY ile yolculuk etmek isteyen Şırdancı Mehmet, pişmanlığını anlattı.

GİRİŞ 13.09.2023 17:15 GÜNCELLEME 13.09.2023 17:15
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Şırdancı Mehmet olarak tanınan, bir dönem Masterchef'te yarışan Mehmet Sur, yaptığı son THY açıklaması ile gündem oldu. Şırdancı Mehmet, pişmanlığını açık açık dile getirdi. 

Yaklaşık 2 ay önce THY uçağındaki yemeği beğenmeyerek, konundan çıkardığı şırdanları limon sıkarak yiyen, bu anları da kayıt altına alıp sosyal medya hesabından paylaşan Şırdancı Mehmet Türk Hava Yolları'ndan 6 ay ceza yemişti.

Survivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı ağızları açık bıraktırdı! Acun Ilıcalı bombayı patlattıSurvivor All Star 2024'ün ilk yarışmacısı ağızları açık bıraktırdı! Acun Ilıcalı bombayı patlattı

Cezasının dolmasına 4 ay kala İzmir uçak bileti alan Mehmet Sur, çalışanlardan ricacı olarak, cezasının kaldırılmasını talep etti. Sur'un isteği reddedilince konuyla ilgili bir açıklama yaptı. 

"ÇOK PİŞMAN OLDUM"

İzmir uçağına alınmayan Şırdancı Mehmet Türk Hava Yolları'nı çok özlediğini ile getirerek, "Ben THY'yi çok özledim. Bir an önce cezamın bitmesini bekliyorum, çünkü THY ile uçmayı gerçekten çok özledim. Bir şırdan yedim, çok pişman oldum" dedi. 

CEZA ALDIKTAN SONRA KENDİSİNİ BÖYLE SAVUNMUŞTU

Mehmet Sur, uçakta yaptığı o hareketin kendisine özgü bir mizah olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek olayın bu denli gündem olmasını anlamsız bulduğunu ifade etmişti. 

Sabah uyandığında insanlar tarafından 6 ay ceza yediğini öğrendiğini belirten Şırdancı Mehmet konuyla ilgili "Dedim ki yemişsek biz de başımın üstüne binmeyiz uçağa arabayla gideriz yolculuğumuza. Başka firmayı kullanırız, bütün cezamız bitti mi yine THY ile devam edeceğiz. " dedi.

Ayrıca, THY'nin yemeklerini kötülediğini kabul etmediğini ve avukatı aracılığıyla cezaya itiraz edeceğini söylemişti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 47
  • Lokman 7 ay önce Şikayet Et
    adama tükürdügünü yalatirlar, thy bana ömür boyu yasak koysa, umrumda degil, kendi milletini düsünmeyen thy , izin sezonu, fiyatlari düsürecek yerde iyice pahalastiriyor...el insaf
    Cevapla
  • Harbi adam 7 ay önce Şikayet Et
    Maalesef reklamın iyisi kötüsü olmaz
    Cevapla
  • Gurbetci66 7 ay önce Şikayet Et
    Sirdan mirdan her neyse kendi maximize olana saygi li olayi ögren biraz edep
    Cevapla
  • Çin Çin 7 ay önce Şikayet Et
    bu adam neden nmeşhur oldu anlamıyorum. şırdancı memo, tuzluk nusr-et
    Cevapla
  • Cahil Birisi 8 ay önce Şikayet Et
    Şımarık ergen.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ve 13 il için peş peşe uyarılar! AKOM saat verdi! Hava durumu...
Uzmanlar: İsrail'in Gazze'deki amacı Philadelphia Koridoru'na ulaşmak