Ebru Gündeş'in radikal kararı gündem oldu! "Doğru olmadığını düşünüyorum"

Ebru Gündeş aldığı kararla herkesin ağzını açıkta bıraktı. Sık sık ödül törenlerine davet edilen Ebru Gündeş ödül almayı doğru bulmadığını sebepleriyle birlikte anlattı.

Ebru Gündeş'in radikal kararı gündem oldu! "Doğru olmadığını düşünüyorum"
Ebru Gündeş'in radikal kararı gündem oldu! "Doğru olmadığını düşünüyorum"
GİRİŞ 11.09.2023 08:59 GÜNCELLEME 11.09.2023 08:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Arabesk ve Fantezi müziğin usta sanatçısı Ebru Gündeş aldığı radikal karar ile gündem oldu. Bugüne dek çokça ödüle layık görülen şarkıcı yıllar geçmesine rağmen hala daha ödül törenlerine çağrılan isimler arasında yer alıyor.

Şarkıları ve sahne performansı ile adından söz ettiren sanatçı, son dönemlerde ödül törenlerine katılmadığını ve bundan sonra hiçbir ödül törenine katılmayacağını ifade edip nedenlerini anlattı. 

Şırdancı Mehmet'in THY pişmanlığı! Kimse bunu beklemiyorduŞırdancı Mehmet'in THY pişmanlığı! Kimse bunu beklemiyordu

Ebru Gündeş

"ÖDÜL ALMAMIN UYGUN OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Ebru Gündeş konuyla ilgili açıklamayı Instagram hesabı üzerinden yaptı. Kendisine ödül törenlerinden birçok teklif geldiğini ifade eden sanatçı bu ödüllerin ödüllerle daha fazla motive olacaklara verilmesini doğru bulduğunu söyledi.

İşte Ebru Gündeş'in yaptığı o açıklama:

Her yıl olduğu gibi, eylül ayının gelmesiyle birlikte ödül tören, organizasyonlarının davetleri başladı. Yıllardır sayısını hatırlamadığım kadar çok ödüle layık görülmüş olmaktan dolayı yaşadığım mutluluk tabii ki çok büyük. Ancak bir süredir olduğu gibi bundan sonra da ödül törenlerine katılamayacağım için aday gösterilmemin de ödül almamın da uygun olmadığını düşünüyorum. Mesleğinde 30 yılını devirmiş bir sanatçı olarak bu ödüllerin ödüllerle daha fazla motive olacak kardeşlerimizle, arkadaşlarımızla buluşmasının daha doğru olduğu kanaatindeyim. Anlayışınıza ve ricam hassasiyetle yaklaşacak olan herkese şimdiden teşekkür ederim. Sevgilerimle...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Parti 7 ay önce Şikayet Et
    Ödül ? Güleyim bari. Bunlar zaten kendi aralarinda gelin güvey oluyorlar.
    Cevapla
  • Dürüst 7 ay önce Şikayet Et
    Yaw bana niye biri cikipta Al Sana ödül deyip bi SAKIZ Bile uzatmiyor benim neyim eksik ,hatta eksikimbile var, küstüm..
    Cevapla
  • aras 7 ay önce Şikayet Et
    Dedi, kendince çok komik olduğunu sanan zat.
    Cevapla
  • Aydemir. 7 ay önce Şikayet Et
    Ne yapmista neyin ödülünü aliyorlar. sarki söylemeye ödül verilecek se vay halimize.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!