Arka Sokaklar'ın Sado'su itirafıyla gündem oldu! Mustafa Üstündağ'ın dizi hakkında açıklama yaptı

Arka Sokaklar dizisinde Sado karakterini canlandıran Mustafa Üstündağ'ın itirafı gündem oldu. Mustafa Üstündağ'ın Arka Sokaklar açıklaması oldukça dikkat çekti.

Arka Sokaklar'ın Sado'su itirafıyla gündem oldu! Mustafa Üstündağ'ın dizi hakkında açıklama yaptı
Arka Sokaklar'ın Sado'su itirafıyla gündem oldu! Mustafa Üstündağ'ın dizi hakkında açıklama yaptı
GİRİŞ 12.09.2023 13:59 GÜNCELLEME 12.09.2023 14:00
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Arka Sokaklar'ın 18. sezonunda oyuncu kadrosuna dahil olan Mustafa Üstündağ dizi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Mustafa Üstündağ, Arka Sokaklar'da olmayı güven verici bulduğunu ifade etti.

Bu sezonda diziye Sado karakteri ile giriş yapan oyuncu, 18 seneden beri kendini var eden bir hikaye olarak değerlendirdiği Arka Sokaklar'ı kabul etmesinin büyük bir avantaj olduğunu söyledi. 

Şırdancı Mehmet'in THY pişmanlığı gündem oldu! Kimse bunu beklemiyorduŞırdancı Mehmet'in THY pişmanlığı gündem oldu! Kimse bunu beklemiyordu

Mustafa Üstündağ

"DOĞAÇLAMA YAPABİLİRSİN"

Mustafa Üstündağ, yönetmenin "Doğaçlama yapabilirsin" demesini mutlulukla karşıladığını belirtti ve "İşi yönlendiren kişilerin bunu söylemiş olması benim için bir avantaj oldu." dedi. 

"UMARIM ONLAR DA BENİ SEVER"

Daha önce Eşkuay Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Çukur gibi dizilerde rol alan oyuncu, Arka Sokaklar'ın set ortamının çok eğlenceli olduğuna değinerek işini bilerek yapan insanların olduğunu söyledi ve ekledi: Ben onları seviyorum umarım onlar da beni sever.

ARKA SOKAKLAR TÜRK HALKININ KODUNU ÇÖZMÜŞ

Oyuncu Üstündağ, dizisinin bu kadar uzun zamandır devam etmesini ise şu sözlerle açıkladı:

Bizim ülkemizde bir ‘Bizimkiler’ vardı, Umur Bugay’ın yazdığı. Oradaki oynayan ustalarımıza da abilerimize de selam olsun. Hepsinin ellerinden öperim. “Arka Sokaklar”, Türk halkının kodunu çözmüşler. Her şeyin dışında yazan da yöneten de oynayan da 18 yıldır bu işi devam ettiren bütün çalışanlara inanmışlar. İnandıklarını seyirciyle buluşturmuşlar. Bu yüzden de hâlâ devam eden bir dizi.

Ebru Gündeş'ten radikal karar! 'Ödül almamın doğru olmadığını düşünüyorum'Ebru Gündeş'ten radikal karar! "Ödül almamın doğru olmadığını düşünüyorum"

KAYNAK: HÜRRİYET KELEBEK
Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • HAKAN 7 ay önce Şikayet Et
    "Mustafa Üstündağ'ın dizi hakkında açıklama yaptı."Cümlesini yazan arkadaş acaba Türk Dili ve Edebiyatı ya da Dil Bilgisi derslerinden sorumlu mu geçmiş?
    Cevapla
  • Yapmacık 7 ay önce Şikayet Et
    Polisiye filmlere bayılırım izlemediğim film yoktur gibi, tek beğenmediğim ve izlemediğim polisiye dizi Arka Sokaklar bir film bu kadar mı yapmacık standartsız olur Bütün oyuncular senaryo oldugunu belli edecek şekilde aynı kişiymiş gibi konuşuyor Görüntü farklı konuşma biçimi tamamen aynı. Karakterlere uygun konusma bicimini dikkate alıp senaryo yazmayı düşünmemişler. çöp resmen
    Cevapla
  • selçuk 7 ay önce Şikayet Et
    bu emmi kurtlar vadisinin MURO su dimi
    Cevapla
  • hanifi 7 ay önce Şikayet Et
    bu tür oyunculara ünlü demeyi ya
    Cevapla
  • SÜLEYMAN TANIŞ 7 ay önce Şikayet Et
    niye ünlü oyuncu diye lanse ediyorsunuz
    Cevapla
  • Görünen köy 7 ay önce Şikayet Et
    Daha ne kadar ünlü olacak adam başrollerde kaç tane filmde en kalite dizilerde yıllarca oynadı Nasıl ünlü olunur kime ünlü denir sence
    Cevapla
  • OZE 7 ay önce Şikayet Et
    Senden Ünlü Olduğu kesin :) Çekemez Hale Geldi Toplum Birbirini :)
    Cevapla
  • Serdar Aziz 7 ay önce Şikayet Et
    Sümüklü sülo ondan daha ünlüymüş :)
    Cevapla
  • Fakirullah 7 ay önce Şikayet Et
    Ünsüzmü sana ne oluyo senden müsade mi alacaklar töbe töbe sen psikooğa git
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler