Bergüzar Korel’e takipçileri sitem etti: "Çok bıktıysan sana fabrikada iş buluruz abla!”

Bacaklarındaki morlukları ve yorgun ifadelerini sosyal medya hesabından paylaşarak oyunculuğun zorluğundan gem vuran Bergüzar Korel, takipçileri tarafından alay konusu oldu: "Bir yılda kazandığımı 10 saniyede kazanıyorsun", "Senden daha fazla morluğu olup asgari ücretle çalışanlar var!"

Bergüzar Korel’e takipçileri sitem etti: "Çok bıktıysan sana fabrikada iş buluruz abla!”
Bergüzar Korel’e takipçileri sitem etti: "Çok bıktıysan sana fabrikada iş buluruz abla!”
GİRİŞ 16.09.2023 11:08 GÜNCELLEME 16.09.2023 11:09
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Bergüzar Korel’in bacaklarındaki morluklar ve yorgun haliyle sitemi sosyal medyada olay oldu! Korel’in oyunculuğunu fabrikadaki işçilerle kıyaslayan takipçilerin yanı sıra ünlü oyuncunun sitemini yersiz bulanlar da oldu. Yoğun iş temposu ile setteki çalışma rutinini sosyal medyadan duyuran Bergüzar Korel, eleştiri yağmuruna tutuldu!

İŞTE BERGÜZAR KOREL’İN O FOTOĞRAFI!

Bergüzar Korel, bacaklarındaki morlukları ve yorgun halini gösteren gönderilerinin altına şu açıklamayı not düştü: "Siz oyuncuların çok eğlenceli bir hayatı var yaaa... Mesela o morluklar tokatlar filan hep rol değil mi? Oynarken yanınızda lafları söyleyen biri var değil mi, o kadar sözü aklınızda tutmuyorsunuz."

FOTOĞRAF ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULDU!

"Yapma o zaman oyunculuk, bir de sitem ediyor."

 "Çok bıktıysan sana da bir fabrikada mutlu mesut yaşayacağın bir iş buluruz ablam."

"Benim bir yılda kazandığımı belki bir reklam filminde 10 saniye görünerek kazanıyorsun… 3-5 satır replik ezberlemiş pehhh!"

 "Yaptığın iş zor ise karşılığını fazlasıyla alıyorsun bu neyin tribi ergen gibi? Ülkenin kaymağını yiyenler de dert yanarsa, sıradan hayat yaşayanlar ölsün o zaman."

 "Senden daha fazla morluğu olup asgari ücrete çalışanlar var."

“Sanki kendisine madalya takılmasını bekler gibi, çok kazanıyoruz ama biz neler çekiyoruz siz bilmiyorsunuz demeye çalışmış.”

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 19
  • ÖYKÜ 7 ay önce Şikayet Et
    Üç gün temizliğe git morluğu yorgunluğu o zaman görürsün!!! Ağzınızı açtınız mı emekçileri desteklersiniz ama ayrıcalıklı azınlık olarak yaşamak halka tepeden bakmak sizin gerçek yüzünüz ingiliz hayranı azınlık
    Cevapla
  • Melek 7 ay önce Şikayet Et
    Halka mal olmuş sanatçılara yorum yaparken biraz Kibar olalım lütfen o tam bir hanımefendi
    Cevapla
  • GİZEM 7 ay önce Şikayet Et
    Teröristlerle kolkola koşan bir hanımefendi(!) Türkan Şoray zannettin herhalde tam bir hanımefendi diye tanımladığına bakılırsa... Hiç duydunuz mu Türkan Şoray'dan böyle bir şikayet? o zaman ki çalışma şartlarını düşünün..
    Cevapla
  • YAŞLI 7 ay önce Şikayet Et
    Bence bergüzar hanım takipcilerine şikayetten ziyade her mesleğin zorluklarını anlatmaya çalışıyor kolay değil ,,yeterki beyinde morluklar olmasın
    Cevapla
  • Birol 7 ay önce Şikayet Et
    Bunların suçu yok. Suç bunları izleyerek yücelten bizlerde. Yoksa senden benden farkı olmayan varlıklar.
    Cevapla
  • Yaşlı adam 7 ay önce Şikayet Et
    devlet vergi deye esnafın peşin 1.5 milyon 10 yılda kazanamam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!