Ünlü şarkıcı Bengü, göz yaşlarına hakim olamadı: Konserde hüngür hüngür ağladı…

Sevilen şarkıcı Bengü, önceki akşam Başkent Kültür Yolu Festivalinde sevenleriyle buluştu. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen festivalde göz yaşlarına hakim olamayan Bengü, duygu dolu anlar yaşadı.

Ünlü şarkıcı Bengü, göz yaşlarına hakim olamadı: Konserde hüngür hüngür ağladı…
Ünlü şarkıcı Bengü, göz yaşlarına hakim olamadı: Konserde hüngür hüngür ağladı…
GİRİŞ 24.09.2023 11:49 GÜNCELLEME 24.09.2023 13:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Güzel şarkıcının, meşhur olan 'Ağla Kalbim' şarkısı ile konser alanında unutulmaz anlar yaşandı. Festival kapsamında konser alanını dolduran yaklaşık 50 bin kişi hep bir ağızdan şarkıya eşlik etti. Bengü, hayranlarıyla yaşadığı bu unutulmaz dakikalarda gözyaşlarına hakim olamadı.

Ünlü oyuncu Murat Ünalmış’ın en mutlu günü: Nutiye Akar ile evlendi!Ünlü oyuncu Murat Ünalmış’ın en mutlu günü: Nutiye Akar ile evlendi!

EVLİLİĞİNDE SORUN MU VAR?

Sevilen sanatçı Bengü'nün sahnede ağlaması üzerine eşi Selim Selimoğlu ile arasında problem olabileceği ihtimali gündeme geldi. Bengü’nün hayranları eşi Selimoğlu'nun Bengü'yü sosyal medyada takip etmediğini ortaya attı.

Fakat işin aslı, Bengü’nün evlendiklerinden bu yana sosyal medyada eşini hiç takip etmemiş olmasıydı. Yani yeni bir gelişme söz konusu değil.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • minik icardi 4 ay önce Şikayet Et
    Bengü'nün aşkım şarkısı viral olsun isterim onu da bana yapın (minik icardi)
    Cevapla
  • minik icardi 7 ay önce Şikayet Et
    bengucuge kurban olurum onu seviyorum o ağlamasın cocuklarida sevimli
    Cevapla
  • mert 7 ay önce Şikayet Et
    inanılmaz çocuklar sanki bengünün ikizi gibi bu kadarmı benzer.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!