Acun Ilıcalı tüm çalışanlarını bakın nasıl motive etti! 2024 için söz verdi...

TV8 ve Acun Medya'nın sahibi Acun Ilıcalı, tüm çalışanları motive edecek bir jest ile gündeme geldi. Acun Ilıcalı çalışanlarını aileleri ile birlikte Çeşme'ye ve Alaçatı'ya tatile götürdü.

Acun Ilıcalı tüm çalışanlarını bakın nasıl motive etti! 2024 için söz verdi...
Acun Ilıcalı tüm çalışanlarını bakın nasıl motive etti! 2024 için söz verdi...
GİRİŞ 29.09.2023 16:19 GÜNCELLEME 29.09.2023 16:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Spor muhabiri olarak sektöre atılan yıllar içinde ise büyük başarılar kaydederek medya patronlarından biri olan Acun Ilıcalı, sahibi olduğu TV8 ve Acun Medya çalışanlarına yaptığı jest ile adından ettirdi.

Ilıcalı, TV8'de ve Acun Medya'da çalışan yaklaşık 1100 çalışanını aileleri ile birlikte Çeşme ve Alaçatı'ya tatil götürdü. Tatile, Acun Ilıcalı, kızı Banu Ilıcalı ve eşi Ceyhun Efe de katıldı. 

Acun Ilıcalı

Tatile giden tüm ekip bol bol fotoğraf çektirdi. 

SENEYE DE GÖTÜRECEK

Alınan bilgiye göre, Tatil organizasyonu ile çalışanlarını motive eden Acun Ilıcalı, TV8 ve Acun Medya çalışanlarına, seneye de tatile götüreceği yönünde söz verdi. Ardından tüm ekip İstanbul'a dönüş yaptı. 

DAHA ÖNCE DE MESAİ SAATLERİNİN 10.30 OLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Acun Ilıcalı daha önce yaptığı açıklamada da mesai saatlerini uygun bulmadığını dile getirmişti. Ünlü medya patronu mesai saatlerinin 10.30'da başlaması gerektiğini savunmuştu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Kenan 7 ay önce Şikayet Et
    Televoleylen gelen adam halkın ahlakını yerle bir eden zatlardan birisidir. Evet bunuda sade diliyle halktan görüntüsüyle yapan. Allah ıslah etsin seni . ..
    Cevapla
  • Anonin 7 ay önce Şikayet Et
    Sen ne boş yapıyon hacı, alışmışsınız köle gibi 6 da kalkmaya akşam 8 gibi eve gelmeye tabi bünye alışkın değil sende haklısın
    Cevapla
  • misafir 7 ay önce Şikayet Et
    adamsın acun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de 34. haftanın VAR kayıtları yayınlandı
Diyetisyen Ender Saraç'ın 'cinsel istismar' davasında yeni gelişme: İfadeler ortaya çıktı