Ünlü komedyen Tolga Çevik'in 19 yıllık eşi bakın kimmiş! Görenler şaşkınlığı gizleyemedi…

Kariyerinin yanı sıra aile hayatıyla da dikkat çeken ünlü komedyenin kiminle evli olduğunu ilk kez duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor... İşte, Tan ve Tuna adından iki çocuğu olan Tolga Çevik'in 19 yıllık eşi!

Ünlü komedyen Tolga Çevik'in 19 yıllık eşi bakın kimmiş! Görenler şaşkınlığı gizleyemedi…
Ünlü komedyen Tolga Çevik'in 19 yıllık eşi bakın kimmiş! Görenler şaşkınlığı gizleyemedi…
GİRİŞ 30.09.2023 11:09 GÜNCELLEME 30.09.2023 11:09
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Organize İşler filmindeki "Süpermen" karakteriyle hafızalarda yer edinen, Vizontele, Sen Kimsin? Patron Mutlu Son İstiyor gibi serilerle sevenlerini güldüren Tolga Çevik, özellikle Komedi Dükkanı ve Arkadaşım Hoş geldin programlarıyla gönülleri fethetmişti. 19 yıllık mutlu evlilikleri idame ettiren ve Tuna ile Tan adında iki çocukları olan çiftin kız isteme anısı dinleyenleri güldürmüştü.

TOLGA ÇEVİK’İN EŞİ BAKIN KİM ÇIKTI!

Sevilen komedyen Tolga Çevik, 2004 yılında meslektaşı Cem Yılmaz'ın kız kardeşi Özge Çevik ile dünyaevine girmişti.

Geçtiğimiz yıl ise eşinin doğum gününde diz çöküp tekrardan evlilik teklifi eden ünlü komedyen Tolga Çevik, takipçilerinin gönüllerini fethetmişti. “Tam bir aile babası” yorumları yapılmıştı.

TİYATROCUYA KIZ MI VERİLİR?

Katıldığı bir programda Tolga Çevik, Cem Yılmaz'ın kız kardeşini istemeye gittikleri günü şöyle anlatmıştı: "2003 yılıydı istemeye gittiğimizde. Ancak Cem Yılmaz içeri girince ben gerildim. Cem olaya direk 'Tiyatrocuya kız mı verilir?' diyerek girdi odaya. Şaka olduğunu biliyorum ama yine de insan o an şakayı kaldıramıyor. Biz birbirimizi görerek anladık ve üç sene sonra evlendik"

19 yıllık eşi Özge Hanım'ı gördüğü an evleneceği kadın olduğunu fark ettiğini dile getiren başarılı komedyen, iki ailenin de birbirini çok iyi anladığını da belirtmişti.

AİLE ADAMI OLMAYI SEVİYORUM!

Konuk olduğu bir programda Tolga Çevik, "Ben çocukluğumdan beri aile adamı olmayı seven biriyim. Öyle bir ailede büyüdüm. Akşam yemeği ailecek yenir. Evde elektrik kesilince ailenin en güzel zamanları oluyor. Muhabbet başlıyor. Özge gençliğini anlatıyor, ben konuşuyorum. Çocuklar soru soruyor. Bir bakıyoruz iki buçuk saat geçmiş" demişti.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • mıstık 7 ay önce Şikayet Et
    biz anlatsan bu kadar ilginizi çeker mi?
    Cevapla
  • vtd3434 7 ay önce Şikayet Et
    abicim,devlet bu elektrik işine el atsın haftada 2 gün 2 saat elektrikleri kessinler,millet birbirini tanısın ,evde konuşan yok telefon televizyon
    Cevapla
  • Şahin 7 ay önce Şikayet Et
    Elektrik kesilmesi mi? Evet beş sene önce kar yağdığında üç gün kesilmişti. Ama Isparta da iki yıl önce bayağı kesilmişti. Ölme esegim ölme elektrik kesilecek de aile muhabbeti ortaya çıkacak. Daha ulaşılabilir bir saadet olusturma ortamı bulsanız iyi olur
    Cevapla
  • Eyya 7 ay önce Şikayet Et
    ah ah nerde o günler elektrikler kesilirdi oyunlar oynar sohbetler ederdik artık elektrikte kesilmiyor fırtına olunca 2 belki 3 gün gelmezdi tüplü soba yakardık ıhlamur kaynatırdık
    Cevapla
  • Seçkin 7 ay önce Şikayet Et
    Son dört yıldaki elektrik kesintileri sayesinde birbirlerinin hayatına dair öğrenmedikleri şey kalmamıştır muhtemelen!
    Cevapla
  • Abdullah 7 ay önce Şikayet Et
    Nerede yaşadığını yazda yalanın ortaya çıksın. Yalan iftira ne kötü birşey. Doğu'da kaçak kullanımın zirve olduğu bir yer falan mı?
    Cevapla
  • Oldcity 7 ay önce Şikayet Et
    Sen 90 li yılları çok özlemişsiniz anlaşılan arkadaş! 3 gün elektrik olmazdı, inşallah sen ve senin gibi düşünenler o günleri yine görürsünüz:)
    Cevapla
  • Nalan 7 ay önce Şikayet Et
    Ulan ne zaman kesildi.
    Cevapla
  • Yücel 7 ay önce Şikayet Et
    Hahahahah süpersin yaaa süper bir ayrıntı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de değişim: 2K formülü
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada