Esra Erol’un en gururlu günü! “Sen oynadın, biz ağladık!”

ATV'de 'Esra Erol'da' programının sunuculuğunu üstlenen Esra Erol, 2010 yılında hayatını birleştirdiği Ali Özbir ile duygu dolu anlar yaşadı. Çocukları İdris Ali Özbir’in yer aldığı 29 Ekim gösterisini okulda izlemeye giden çift, oğullarıyla gurur duydu.

Esra Erol’un en gururlu günü! “Sen oynadın, biz ağladık!”
Esra Erol’un en gururlu günü! “Sen oynadın, biz ağladık!”
GİRİŞ 28.10.2023 17:37 GÜNCELLEME 29.10.2023 00:55
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

23 Temmuz 2011 tarihinde büyük oğlu İdris Ali Özbir’i kucağına alan Esra Erol, büyük bir heyecanla gösteriyi izlediğini dile getirdi. Büyüyen İdris Ali okulda düzenlenen 29 Ekim töreninde başrolü üstlendi. Atatürk’ü canlandıran İdris Ali, ailesini gururlandırdı.

ESRA EROL DUYGULARINA HAKİM OLAMADI!

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Esra Erol, oğluyla çekildiği fotoğraf ve altına yazdığı duygusal metinle dikkatleri üzerine çekti. İşte Esra Erol'un oğluyla gurur duyduğu o paylaşımı!

"GURUR DUYUYORUZ!"

Esra Erol yaptığı paylaşımının altına, "Tiyatro sahnesinde Atatürk rolü. Sen oynadın, biz ağladık. Seninle gurur duyuyoruz" diyerek metin ekledi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • Ayse 6 ay önce Şikayet Et
    Evet rezalet karşıdan işaretle insanları oynatıyorlar sanki fark edilmiyo
    Cevapla
  • davulcu 6 ay önce Şikayet Et
    Boş işler
    Cevapla
  • Anatolia 6 ay önce Şikayet Et
    Zamanında biz ağlarken de sen oynadın...
    Cevapla
  • Merhaba 6 ay önce Şikayet Et
    Programı rezalet
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Milyarderlerin en fazla bulundu şehirler! İlk 10'da dikkat çeken ayrıntı..
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!