Eski halini görenler tanıyamadı… Beril Pozam’ın akılalmaz değişimi!

Geçmişten günümüze birçok dizide rol alan başarılı oyuncu Beril Pozam, şimdilerde Yalı Çapkını'nda. Suna karakteri ile büyük beğeni toplayan Beril Pozam'ın eski hali şoke etti. Daha kilolu olmasıyla dikkat çeken Pozam'ın yıllar önceki halini görenler tanıyamadı!

Eski halini görenler tanıyamadı… Beril Pozam’ın akılalmaz değişimi!
Eski halini görenler tanıyamadı… Beril Pozam’ın akılalmaz değişimi!
GİRİŞ 04.11.2023 10:52 GÜNCELLEME 04.11.2023 10:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başarılı oyuncu Beril Pozam; Baba, Afili Aşk ve Ada Masalı gibi ses getiren projelerde yer almış ve başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettirmişti. Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında gelen Beril Pozam, güzelliği ile de büyük beğeni topluyor. İşte, Beril Pozam’ın yıllar içerisindeki değişimi!

YALI ÇAPKINI’NIN SUNASI ŞOK ETTİ!

Şimdilerde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Tarık Emir Tekin, Binnur Kaya ve Emre Altuğ gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde Suna karakterine hayat veren Beril Pozam, değişimi ile takipçilerini ikiye böldü.

Ünlü oyuncunun eski halini gören takipçilerinden "kilolu daha güzelmiş" yorumunu yapan da oldu "gittikçe güzelmiş" diyenler de oldu.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Ensar 6 ay önce Şikayet Et
    Bnce o zaman da güzel
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntülerinde parmaklarındaki morlukların nedeni belli oldu!
Sinvar'ın teklifi İsrail'in sinirlerini bozdu!