Onur Tuna’nın gizli yeteneği! Oyunculuk dışındaki mesleği şaşkınlık yarattı!

En son Şahane Hayatım dizisi işe seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Mesut karakterine hayat veriyor. Hayranları tarafından özel hayatı da merak uyandıran Tuna'nın başka bir yeteneği daha ortaya çıktı!

Onur Tuna’nın gizli yeteneği! Oyunculuk dışındaki mesleği şaşkınlık yarattı!
Onur Tuna’nın gizli yeteneği! Oyunculuk dışındaki mesleği şaşkınlık yarattı!
GİRİŞ 18.11.2023 14:00 GÜNCELLEME 18.11.2023 16:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Onur Tuna, oyunculuk dışında da farklı alanlarda eğitim aldığı öğrenildi. Hayat Devam Ediyor dizisinde rol almasının ardından yıldızı parlayan Onur Tuna sonrasında Huzur Sokağı, Filinta, Cesur Yürek, Yasak Elma, Mucize Doktor ve Mahkum gibi dizilerle de adını duyurmaya devam etti.

OYUNCULUĞUN DIŞINDA ŞAŞIRTAN MESLEK!

Başarı oyuncu Onur Tuna şimdilerde Hilal Altınbilek ile başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde Mesut karakterine can veriyor. Severek takip edilen Şahane Hayatım dizisi ile büyük beğeni topladı başarılı oyunculuk performansı ve duruşu ile hayran kitlesini genişleten Tuna, hakkında şaşırtan bir gerçek ortaya çıktı.

14 YAŞINDAN BERİ İÇİNDEYMİŞ

Onur Tuna, 14 yaşından beri müzikle ilgilenmiş ve nota, ses eğitimi almıştır. Kendisine ait olan stüdyoda gitar ve piyano çalıp besteler yapmaktadır. ilk EP albümü Uzay Misali 22 Haziran 2018 tarihinde sözü ve bestesi kendisine ait 4 şarkıdan oluşmuştur.

"Korkmadım" ve "Ben Özlerim" şarkıları, Yasak Elma dizisinde yayınlanmış ve Onur Tuna’nın ilk albümü olmuştur. Yine sözü ve bestesi kendisine ait olan single şarkısını ‘Yangın Yeri’ 22 Kasım 2019 tarihinde tüm dijital platformlarda raflarda yerini almıştı.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • şubatlı 5 ay önce Şikayet Et
    hünere bak vatan kurtaran aslan sandım bir şeyler icat etmiş geliştirmiş vatana millete yarar bir buluş varmı ona bakalım fasa fiso işlerle işimiz yok
    Cevapla
  • insanoğlu 5 ay önce Şikayet Et
    On parmağında on marifet dedikleri, topu topu gitar çalarken kullandığı on parmak, bir de yaptığı 3 beste, hepsi bu kadar.
    Cevapla
  • insanoğlu 5 ay önce Şikayet Et
    Ben MİT ajanı olduğunu düşünmüştüm. Tahminimi çok yüksek tuttuğum için hayal kırıklığı yaşadım.
    Cevapla
  • Osman 5 ay önce Şikayet Et
    Sesi özel değil ama yorumu güzelmiş.
    Cevapla
  • dumrul 5 ay önce Şikayet Et
    Harbiden gerçek bir meslek sandım evvela... Tornacı, motor tamircisi, ziraat, tekniker yahut teknisyen veya mühendis falan. Neymiiiş? Şarkı sözü yazıyor, beste yapıyormuş.. Vaaoooovvv şok olduk!! İçinde çok ama çok azı gerçek bir meslek sahibi. Doktor olanını biliyorum.. Neyse, bana ne...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısı
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi