Filiz Akın hastanelik oldu! Açıklama gecikmedi: Yatmak zorunda kaldım!

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden biri olan Filiz Akın, sevenlerini üzen bir haber ile gündeme geldi. 80 yaşındaki oyuncu Filiz Akın'ın acilen hastaneye yatmak zorunda olduğu öğrenildi. İşte, merak edenler için Filiz Akın'ın son sağlık durumu...

Filiz Akın hastanelik oldu! Açıklama gecikmedi: Yatmak zorunda kaldım!
Filiz Akın hastanelik oldu! Açıklama gecikmedi: Yatmak zorunda kaldım!
GİRİŞ 23.11.2023 11:13 GÜNCELLEME 23.11.2023 11:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Yeşilçam'ın sevilen isimleri arasında yer alan Filiz Akın son günlerde sağlık sorunları ile cebelleşiyor. En son kulağındaki tümör nedeniyle ameliyat olmak zorunda kalan Filiz Akın yeniden hastaneye kaldırıldı.

Usta oyuncu Filiz Akın'ın, dün rahatsızlığının artması neticesinde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Korkutan haberin ardından konuya ilişkin açıklama Filiz Akın'ın bizzat kendisinden geldi. 

Filiz Akın

Filiz Akın sosyal medya hesabı üzerinden sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

10 Kasım'da şiddetli öksürük, ateş yükselmesi, kovid benzeri şikayetlerle hastanede o gece yatmak zorunda kaldım. Ertesi gün tedaviye harfiyen evde devam etme şartıyla çıktık. İnşallah bugün kontrollerde 'İyileşme yolundasınız' derler.

Filiz Akın kimdir ve kaç yaşındadır? Ünlü sanatçı Filiz Akın'ın son hali...Filiz Akın kimdir ve kaç yaşındadır? Ünlü sanatçı Filiz Akın'ın son hali...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Keziban 5 ay önce Şikayet Et
    Ölümsüz olmak böyle bir şey dünyaya sayısız eserler bırakmak dünyadan bir Filiz akın geçiyor
    Cevapla
  • nostalji. 5 ay önce Şikayet Et
    gençliğini türker inanoğluna verdi gizlice yıldırım nikahıyla evlendi, türker inanoğlu filiz akını bıraktı gülşen bübikoğluyla evlendi o yıllarda para çok büyük bir güçtü paran varsa tipin hiç önemi yok filiz akın kendine gerçekten çok yazık etti keşke benim gibi islamla şereflenseydi ahiretini kurtarsaydı şimdi zaman doldu gideceği yerde sevdikleriyle buluşacak yazık etti kendine..
    Cevapla
  • lazoğli 5 ay önce Şikayet Et
    ben çocukken de yaşlıydı. halen hayattaymış vay be
    Cevapla
  • Anadolu... 5 ay önce Şikayet Et
    Yaş 80 hala Filiz Akın, ama ömür sayılı ve teslimiyet önemli. Olduğunuz sahne ve yaşamınız güzel yerlerde dolu dolu geçiyor ama ne yazık ki hepsi arkanızda kalacak. Tek gerçek ne zaman ve sonrasında neler olacak.... Öğrenmek gerek saygıyla.....
    Cevapla
  • abdullah 23 5 ay önce Şikayet Et
    dünya hayatı bir oyun ve oyalamadan ibarettir,gerçek hayat ahiret hayatıdır. salih amelden başka her şey boş.biz bu dünyaya ebedi hayatı kazanmak için geldik filim çevirmek için değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuğun perde arkası
Bakan Güler'den müttefiklere mesaj: Aklımızla dalga geçmesinler!