Ferhat Göçer’den tıp fakültesi itirafı… İşte, bu yüzden okumuş!

Hem tıp fakültesini hem de devlet konservatuvarının şan bölümünü okuyan Ferhat Göçer neden okuduğunu açıkladı. İşte, Ferhat Göçer’in tıp fakültesi itirafı!

Ferhat Göçer’den tıp fakültesi itirafı… İşte, bu yüzden okumuş!
Ferhat Göçer’den tıp fakültesi itirafı… İşte, bu yüzden okumuş!
GİRİŞ 26.11.2023 12:07 GÜNCELLEME 26.11.2023 15:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Zamanında iki mesleğini de icra eden Ferhat Göçer, bu yönüyle diğer sanatçılar arasında dikkat çekiyordu. Ünlü şarkıcı Göçer, Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT2'de yayınlanan Film Gibi Hayatlar programına misafir oldu. Hem doktor hem de şarkıcı kimliği olan Ferhat Göçer, burada neden tıp fakültesini seçtiğini açıkladı.

ANNE VE BABAM İSTEDİ!

Hayata her yönden erken atılmak zorunda kaldığını belirten Ferhat Göçer, tıp fakültesini anne babasının istediğini dile getirdi; "Lisede ve üniversitede zorlandım. 16 yaşına basmadan tıp fakültesine girdim ve algılama zorluğu çektim. Doktor olmak gibi bir hayalim yoktu. O zamanlar daha çok anne ve babalar tercih yapıyordu. Tıp okurken, müziğe başladım. Yani hayatımda aynı anda konservatuvar da vardı. Sadece müzikle devam etseydim, annemi ve babamı genç yaşta kaybederdim herhalde."

"Öğretmen bir anne ve babanın çocuğuyum, daha geleneksel bakış açıları vardı. Sürekli bir çalışma içinde, ne olduğunu anlamadan 35-40 yılım geçti. Şu anda hayatımın en sakin, huzurlu dönemini yaşıyorum. Çalışıyor gibi hissetmiyorum, sevdiğim şeyi yapıyorum" açıklamalarında bulundu.    

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Kerim Oğuz 4 ay önce Şikayet Et
    Azimli,Çalışan başaran insanları hep sevmişimdir.Hep var olsunlar.Dünya onlarla güzel.
    Cevapla
  • Emekli mühendis 5 ay önce Şikayet Et
    Ne kadar güzel bir söz "Çalışıyor gibi hissetmiyorum, sevdiğim şeyi yapıyorum." Allah herkese böyle çalışmak nasip etsin.
    Cevapla
  • Cengaver 5 ay önce Şikayet Et
    16 yaşında tıp fakültesi mi????!!!!!
    Cevapla
  • Nuran 5 ay önce Şikayet Et
    Allah adama şans vermiş hem çok güzel bir ses hem şarkı yazıyor Hem doktor Oh kebap
    Cevapla
  • Mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    Maşaallah demek gerekir.
    Cevapla
  • Bahadır 5 ay önce Şikayet Et
    İnsan doktorluk yaptıktan sonra, Allah'ın izniyle bütün işler çok kolay gelir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...