Meryem Uzerli'nin başındaki örtü ve estetikleri olay oldu! Suudi Arabistan tarzı eleştirildi

Muhteşem Yüzyıl dizinin Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli, festivale katılmak için gittiği Suudi Arabistan'da örttüğü başörtüsü ile adından söz ettirdi. Açık kıyafetlerinin üzerine başını örten Meryem Uzerli estetikli hali ile sosyal medyanın diline düştü.

Meryem Uzerli'nin başındaki örtü ve estetikleri olay oldu! Suudi Arabistan tarzı eleştirildi
Meryem Uzerli'nin başındaki örtü ve estetikleri olay oldu! Suudi Arabistan tarzı eleştirildi
GİRİŞ 02.12.2023 23:38 GÜNCELLEME 02.12.2023 23:38
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

2011-2013 arasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Hürrem Sultan karakteri ile adından söz ettiren Meryem Uzerli'nin Suudi Arabistan'daki tarzı sosyal medya kullanıcılarının oldukça dikkatini çekti. 

Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'nde giydiği ilginç kombini ile dikkatleri üzerine çeken Meryem Uzerli, kol ve boyun kısmı açık kırmızı abiyesinin üzerine kıyafeti ile aynı kumaştan baş örtüsü taktı. 

Özgü Namal'ın başörtülü hali gündem oldu! Kızılcık Şerbeti'nden sonra bu kez Kızıl Goncalar geliyorÖzgü Namal'ın başörtülü hali gündem oldu! Kızılcık Şerbeti'nden sonra bu kez Kızıl Goncalar geliyor

Hadise'den Kızılcık Şerbeti itirafı: Kızmasınlar ama...Hadise'den Kızılcık Şerbeti itirafı: Kızmasınlar ama...

En son 'Kovan' sinema filminde boy gösteren oyuncu Uzerli, hem giydiği kıyafetler hem de yaptırdığı estetikler ile sosyal medyanın diline düştü. Ünlü oyuncu eleştirileri yağmuruna tutuldu. 

Suudi Arabiastan'da gerçekleşen festivalde, Will Smith de dahil çok sayıda dünyaca ünlü oyuncu ile muhabbet etme fırsatı yakalan Meryem Uzerli, gazetecilere poz vermeyi de ihmal etmedi. Burak Özçivit ve Hande Erçel'le olan fotoğrafı da oldukça konuşuldu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Hajj 4 ay önce Şikayet Et
    Mümin kadınları Tenzih ederim.. Bu Nasıl bir anlayış yarabbim.. Saç gılı her yerden önemli hale geldi... Sanatçilık adı altında müslüman kadınları saptırmaya çalışanlara Allah c.c fırsat vermesin.. Müslüman kadinlarada Allah c.c Hidayet versin.Amin
    Cevapla
  • Sana na 5 ay önce Şikayet Et
    Ne güzel dalga geçmiş yaaa
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    yerin altındaki iyiler hürmetine bizi bunun gibi yoldan çıkanlardan muhafaza eyle ya Rabbelalemin
    Cevapla
  • Birisi 5 ay önce Şikayet Et
    Allah’ım müslümanlar ne hale geldi? Müslüman devletler ne hale geldi? Gazabından sana sığınırız
    Cevapla
  • Abubekir 5 ay önce Şikayet Et
    Örtünme deyil Şaşkınlık alametı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiyatını duyanlar inanamadı! Piyasayı karıştıracak SUV
Süper Lig devi büyük oynuyor! Di Maria ve Hermoso