Doğumdan sonra epilepsi hastalığından kurtuldu! Esra Ezmeci 15 yıl mücadele ettiği hastalığı anlattı…

YouTube platformunda yayınlanan Gökay Kalaycıoğlu'nun sunuculuğunu üstlendiği programa Klinik Psikolog Esra Ezmeci konuk oldu. 15 yıl epilepsi hastalığıyla mücadele ettiğini anlatan Esra Ezmeci, bu hastalıktan nasıl kurtulduğunu açıkladı!

Doğumdan sonra epilepsi hastalığından kurtuldu! Esra Ezmeci 15 yıl mücadele ettiği hastalığı anlattı…
Doğumdan sonra epilepsi hastalığından kurtuldu! Esra Ezmeci 15 yıl mücadele ettiği hastalığı anlattı…
GİRİŞ 02.12.2023 11:46 GÜNCELLEME 02.12.2023 11:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Açıklamaları ile gündeme bomba gibi düşen Esra Ezmeci, epilepsi hastalığını doğumdan sonra yendiğini belirtti. "Allah'ın lütfuyla doğum yaptıktan sonra epilepsiyi atlattım" şeklinde açıklamalarda bulundu. YouTube kanalında Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu Haber Bahane adlı programının bu haftaki konuğu Esra Ezmeci, hayatına dair bilinmeyenleri paylaştı.

BAYILACAĞIM DİYE KORKUYORDUM!

Gökhan Kalaycıoğlu'nun "Mutlu bir çocukluk yaşadın mı?" sorusunu yanıtlayan Esra Ezmeci; "Modern bir aileye sahiptim. Niye olduğunu bilmiyorum ama çocukluğumda aşırı duygusaldım. Mesela babam masal anlatırken ben hüngür hüngür ağlardım. 8 yaşındayken bir kere bayıldım ve epilepsi olduğumu öğrendik. Benim en büyük dönüm noktalarımdan biriydi. 15 sene epilepsi hastasıydım. Benim hayatımı çok zorladı. Her bayılmada bir sürü şey unutuyorsun, bayılacağım diye korkuyorsun, okulu tamamlayabilecek miyim diye korkuyorsun. Psikolojik olarak daralmalar, bunalmalar..." şeklinde açıkladı.

ÇOCUKLUK HATIRALARIMIN ÇOĞU YOK!

Hastalığın nasıl üstesinden geldiğini anlatan ünlü isim Esra Ezmeci, "Epilepsiden dolayı ruhsal olarak da zor bir dönem geçirdim. Bu da beni psikolojiye yönelten bir şeydi. Epilepsiyi tetikleyen birçok neden var. Hormonal etkilerden dolayı hamilelik döneminde krizler artıyor. Allah'ın lütfuyla doğum yaptıktan sonra epilepsiyi atlattım. Normalde böyle bir şey yok. Oğlum doğduktan sonra kendiliğinden bitti. Hastalığı yendikten sonra üniversite okudum. Epilepsi olduğum için derslerim kötüydü, çocukluk hatıralarımın çoğu yok. Çok az hatıram var" şeklinde belirtti.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Ağrılı Yusuf 5 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah hidayete girersin artık
    Cevapla
  • Bir Bilen 5 ay önce Şikayet Et
    Reklamları izlemiş oldunuz. Terane tayfası
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!