İrem Derici'ye aksilikler silsilesi! Konser öncesi büyük kaza…

Pop müziğinin sevilen ismi İrem Derici, geçtiğimiz akşam hayranları ile Bursa’da buluştu. Konser esnasında sevenleri ile dertleşen Derici, yolda başına gelenleri anlattı.

İrem Derici'ye aksilikler silsilesi! Konser öncesi büyük kaza…
İrem Derici'ye aksilikler silsilesi! Konser öncesi büyük kaza…
GİRİŞ 03.12.2023 10:17 GÜNCELLEME 03.12.2023 12:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Bursa’daki programına giderken yolda karşılaştığı bir takım talihsizlikler sonucu araç değiştirmek zorunda kaldı. Esprili ve samimi tavırlarıyla da ün salan Derici, şarkılarıyla Bursa’daki hayranlarını eğlenceye doyurdu.

ARAÇ YOLDAYKEN ALEV ALDI!

Günümüzün popüler ünlü isimlerinin arasında olan İrem Derici, Bursa'da dinleyicileriyle bir araya geldi. Hayranlarından yoğun ilgi ile karşılanan Derici, sevenlerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Konser programındaki ilk andan itibaren yüksek temposuyla kendini dinleten İrem Derici, performansıyla da sevenlerine pür dikkat izlettirdi.

İrem Derici, 'Yansın Geceler' parçası ile konserine giriş yapan şarkıcı Bursalılara adeta müzik ziyafeti yaşattı. 'Sevgi Olsun Taştan Olsun', 'Acemi Balık' , 'Zorun Ne Sevgilim' ve daha birçok viral olmuş şarkısına repertuvarında yer verdi.

Konser gecesinin sonlarına doğru tempoyu düşürüp duygu yüklü şarkılarına değinen ünlü şarkıcı; 'Kalbimin Tek Sahibine' ve 'Değmezsin Ağlamaya' gibi parçalarıyla da dinleyenleri mest etti. İrem Derici, konser esnasındaki şarkı aralarında hayranları ile dertleşti.

Bursa’daki konser alanına doğru gelirken yaşadığı kazaları anlatan İrem Derici: "Provalarıma gideceğim, önce bizim arabanın lastiği patladı. Sonra telefonum bozuldu, olsun popçusun alırsın yenisini. Sonra Bursa'ya bizi getirecek olan araç yoldayken alev aldı. Başka araç geldi, Bursa'ya 40 dakika kala yine bir şey oldu, araç saplandı. Kaldık öyle. Size yetişmek için otostop çekeceğim artık öyle bir noktadayım. Polis memurlarımız sağ olsunlar yardımlarımıza koştular, konsere geldim." diyerek hayranlarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.