Selçuk Yöntem'in kızını görenler şok oldu! Babasının izinden gidiyor…

İmza attığı başarılı dizi projeleri ve sunduğu programlar ile beğeni toplayan Selçuk Yöntem, özel hayatı ile ilgili de merak uyandırıyor. Usta oyuncunun hakkında kimsenin bilmediği o gerçek…

Selçuk Yöntem'in kızını görenler şok oldu! Babasının izinden gidiyor…
Selçuk Yöntem'in kızını görenler şok oldu! Babasının izinden gidiyor…
GİRİŞ 03.12.2023 13:58 GÜNCELLEME 03.12.2023 13:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başarılı oyuncu Selçuk Yöntem, yayınlandığı döneme damga vuran Oktay Kaynarca ve Necati Şaşmaz ile başrollerini paylaştığı Kurtlar Vadisi dizisindeki Aslan Akbey rolü ile tanınmıştı. Dizilerdeki başarısı sınırlı kalmamış Aşkı Memnu dizisindeki Adnan rolüyle de hafızalarda yer edinmişti. Meğer Selçuk Yöntem'in kızı da kendisinin izinden gidiyormuş…

ANNESİ BALERİN KENDİSİ OYUNCU!

69 yaşındaki Selçuk Yöntem’in 33 yıllık evliliği, balerin eşi Cihan Yöntem ile mutlu bir şekilde devam ediyor.

Usta oyuncu Selçuk Yöntem'in kızının da kendisi gibi oyunculuk eğitimi aldığını biliyor muydunuz? Iraz Yöntem, Selçuk Yöntem'in tek kızı. 38 yaşına gelmiş olan Iraz Yöntem, birbirinden başarılı işlere imza atmakta.

IRAZ YÖNTEM KİMDİR?

29 Mart 1983 yılında Ankara'da dünyaya gelen Iraz Yöntem, Selçuk Yöntem ve Cihan Yöntem’in tek kızlarıdır. Aslen Sakaryalıdır. Annesi Cihan Yöntem, 10 sene kadar Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümünde dans ve hareket dersi vermiş ve en son, Ankara Devlet ve Opera Balesi’nden emekli olmuştur.

Lisans eğitimini 2004 yılında Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlayan Iraz Yöntem, mezuniyetin ardından 2 yıl Şahika Tekand ile Stüdyo Oyunculuğu üzerine çalışmış ve profesyonel oyunculuk hayatına girmiştir.

2011 yılında ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Drama Bölümünde Yüksek Lisanstan başarılı ile mezun olmuş ve babası Selçuk Yöntem’e ait Tiyatro Hal’de yöneticilik ve yazarlık yapmıştır. 3 sene Oyuncular Sendikası’nda yönetim kurulu üyeliğini devralmıştır.

IRAZ YÖNTEM DİZİ VE FİLMLERİ

Hayat Bilgisi (Çiçek), Doktorlar (Zeynep), Parmaklıklar Ardında (Nazlı Yıldız), Erkekler Ağlamaz (İncigül), Son Tercih (Esra), Yol Arkadaşım (Aynur) ve 7 Yüz.

2015 tarihinde ise belgesel türündeki sinema olan Perdesiz Sahneler’e imza atmıştır.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • VatandaŞ 7 ay önce Şikayet Et
    Şoktayız yorum yapamıyoruz
    Cevapla
  • fatih 7 ay önce Şikayet Et
    maşallah. diş macunu reklamlarında ailece oynayabilirler.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Hepsi de yapma diş :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
2024 Paris Olimpiyat oyunları açılış töreninde LGBT propagandası!
Trump'tan son dakika 3. Dünya Savaşı duyurusu: Seçimi kazanamazsak...