Engin Altan Düzyatan'dan eşine duygu yüklü sözler! “Şanslı hissediyorum kendimi”

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın eşi Neslişah Alkoçlar'a özel doğum günü paylaşımı geldi. Mutlu bir evlilik sürdüren Engin Altan Düzyatan, eşine duygu yüklü romantik bir paylaşımda bulundu.

Engin Altan Düzyatan'dan eşine duygu yüklü sözler! “Şanslı hissediyorum kendimi”
Engin Altan Düzyatan'dan eşine duygu yüklü sözler! “Şanslı hissediyorum kendimi”
GİRİŞ 09.12.2023 12:18 GÜNCELLEME 09.12.2023 12:21
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Usta sanatçı Hülya Koçyiğit ile Türk futbolunun önemli eski futbolcularından Selim Soydan'ın torunları Neslişah Alkoçlar ile evliliğini sürdüren Engin Altan Düzyatan, iki çocuk babası. Mutlu bir evlilikleri olan Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan çifti sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanıyorlar.

“KENDİMİ ŞANSLI İNSANLARDAN HİSSEDİYORUM!"

Geçtiğimiz aylarda Engin Altan Düzyatan ve eşi umre ziyaretinde bulunmuş bunu da sosyal medya hesaplarından duyurmuşlardı. Son olarak ise eşinin doğum günü için Engin Altan’dan bir paylaşım geldi: "İlk beraber kutladığımız doğum gününden bu yana 10 yıl oldu... Hayatta eşini bulabilmiş şanslı insanlardan hissediyorum kendimi. Huzurla, sevgiyle, birlikte nice 10 yıllara... İyi ki doğmuşsun." cümlelerine yer verdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Juo 4 ay önce Şikayet Et
    King and Queen
    Cevapla
  • İyi de bize ne 4 ay önce Şikayet Et
    O zaman bundan sonra sana "şanslı "diyelim
    Cevapla
  • Ali 4 ay önce Şikayet Et
    Sanat dünyamızın örnek çiftlerinden biri.. Allah mutluluğunuzu daim etsin, nazarlardan korusun..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! Her ay hesaplanacak
Bakan Fidan: Türkiye UAD'deki davaya müdahil olacak