Arka Sokaklar'da küçücük bir çocuktu! Uyuşturucu ve kumar bağımlılığını böyle itiraf etti

2001'de 'Benimle Evlenir misin' dizisi ile oyunculuğa adım atan ve Sihirli Annem'deki Tuğçe rolü ile akıllara kazınan Damla Ersubaşı bir dönem kumar oynadığı ve uyuşturucu kullandığını açık açık söyledi. Damla Ersubaşı hüngür hüngür ağlayarak itiraflarını sıraladı.

GİRİŞ 27.12.2023 16:00 GÜNCELLEME 27.12.2023 16:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yılan Hikayesi, Doktorlar, Sihirli Annem, Arka Sokaklar gibi dizilerde oyunculuk performansı sergileyen Damla Ersubaşı sosyal medya hesabı üzerinden ağızları açık bırakan itirafları ile gündeme geldi.

Henüz 7 yaşında kamera karşısına geçen ve Benimle Evlenir misin isimli dizide kendine rol bulan Damla Ersubaşı'nın Sihirli Annem'deki rolü unutulmamışken, uyuşturucu ve kumar itirafı ile feryat figan etti.

En son 2016'da Kaçma Birader: Taksim Yolcusu Kalmasın isimli yapımda boy gösteren oyuncu yıllardır ortada görünmüyordu. Evlenip çocuk sahibi olan ve 2020'de boşanan Damla Ersubaşı sosyal medya hesabından yayınladığı video ile ortalığı ayağa kaldırdı.

"UYUŞTURUCUYA DÜŞTÜM"

Damla Ersubaşı ağlaya ağlaya çektiği videoda bir dönem uyuşturucu kullandığını ve kumar oynadığı açık açık anlattı. Genç oyuncu, eski eşi Mustafa Can Keser'in ise kendisini tehdit ederek çocuklarını aldığından yakındı.

İşte Damla Subaşı'nın gündem olan o sözleri: 

Bir dönem uyuşturucuya düştüm. Parayı kumarda, uyuşturucuda harcadım. Bu para eski kocam Mustafa Can Keser'in parasıydı. Beni tehdit etti. Çocuklarımı aldı.

NELER OLMUŞTU?

Damla Ersubaşı Mustafa Can Keser ile olan evliliğini 2020'de noktaladı. Çocukların velayeti konusu mahkemeye taşındı. Mustafa Can Keser'in avukatı, Damla Ersubaşı çocukların evde olduğu sırada yasaklı madde kullanmış, birden fazla kişi ile birliktelik yaşamış ve bu konuda partiler verdiğini öne sürmüştü. Hakim çocukları baba Mustafa Can Keser'e vermişti. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 4
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    herkes estetik manyağı oldu ve herkes burun deliklerini dikti dudakların biri aşağgı değiyo biri yukarı ya erkekler lütfen eşlerinize sevgililerinize bu halinin çok güzel dolduğuna ikna edin aynı d... gibi oldular yaw
    Cevapla
  • Çeçen muhafız 4 ay önce Şikayet Et
    Hem uyuşturucu kullanıp hemde çocuklar evde iken alem vay be. İyiki Devlet o çocukları sana vermemiş isabet olmış
    Cevapla
  • Türkiye 4 ay önce Şikayet Et
    botoks uyuşturucan daha çok zarar vermiş.. tahribat büyük
    Cevapla
  • tepki 4 ay önce Şikayet Et
    uyusturucu kullanan birisi araba nasil kullanir bu yasak degil mi yada cocuklari var ise devlet el koyacak temiz oldugunu ispat etmek zorunda guvenli bir yerde rpor alacak parali rapor degil yani iki uc degisik yerden rapor almasi gerek bir de kim ne derse desin sanatcin nerde ise hepsine yakini ya arkolik yada uyusturucu kullaniyor ve bazi vekiller de isterseniz konrol edin neler cikar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Koca Yusuf, Gabar’da sondaja başladı
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu