Masterchef'te ceketi kim giydi? "Alamazsın, alamazsın diyordu"

Masterchef All Star'da dördüncü finalist belli oldu. 28 Aralık'ta TV8 ekranında yayınlanan Masterchef All Star'da ceketi giyerek finale ismini yazdıran yarışmacı, zorlu mücadelenin ardından belli oldu. Dördüncü altın logolu ceket de sahibini buldu.

Masterchef'te ceketi kim giydi? "Alamazsın, alamazsın diyordu"
Masterchef'te ceketi kim giydi? "Alamazsın, alamazsın diyordu"
GİRİŞ 29.12.2023 09:32 GÜNCELLEME 29.12.2023 09:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz 4 günde de ceketler sahiplerini buldu. Dünkü zorlu mücadelede 4. ceketin sahibi de sahibini buldu. Şimdi ise finale adını yazdırmak için Masterchef All Star kadrosunda sadece 3 isim kaldı. 

TV8'in sevilen yarışması Masterchef'te dün itibariyle takım oyunları sona erdi. 7 yarışmacının yarışmaya adını yazdırmak için büyük gayret ortaya koyduğu programda finali oynayan sadece 5 isim olacak.

5 kişinin oynayacağı finale kalabilmek için ise şef ceketlerinden birine sahip olmak şart. Bu hafta boyunca oynanan oyunlar neticesinde galibiyet elde eden yarışmacı ceketi giyecek ve büyük final için gün saymaya başlayacak.

25 Aralık'ta ise ceket alabilme savaşının ilk etabı gerçekleşti. Yapılan yarışmanın sonunda bir yarışmacı ceketi giydi. 26 Aralık'ta da ikinci ceket sahibi buldu. 27 Aralık'ta ise üçüncü yarışmacı ceketin sahibi oldu. 28 Aralık'ta ise dördüncü yarışmacı ceketi almayı başardı. 

MASTERCHEF PUAN DURUMU

28 Aralık'ta oynanan oyunlar sonucunda yarışmacıların puan durumu şöyle: 

  • Hasan - 41

  • Kıvanç - 43,5

  • Eren - 42,5

  • Sergen - 50

MASTERCHEF'TE CEKETİ KİM ALDI? (28 ARALIK)

Masterchef All Star'da oynan oyunla birlikte en başarılı tabaklara imza atan yarışmacı sergen ceketi giyen dördüncü yarışmacı oldu. 

Sergen ceketi giydikten sonra babasına seslenerek "Alamazsın, alamazsın diyordun, aldım" ifadelerini kullandı. 

MasterChef Sergen kimdir ve kaç yaşındadır? MasterChef Sergen kaçıncı oldu?MasterChef Sergen kimdir ve kaç yaşındadır? MasterChef Sergen kaçıncı oldu?

ÜÇÜNCÜ CEKETİ ESRA ALDI

5 yarışmacı arasında yapılan büyük savaş sonunda ceketi giyen üçüncü isim Esra Tokelli oldu. Mehmet Şef Esra'nın başarısının ardından "Sen artık üstatsın" ifadelerini kullandı. 

Masterchef Esra kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Esra Tokelli'nin bilinmeyen hayatıMasterchef Esra kimdir ve kaç yaşındadır? Masterchef Esra Tokelli'nin bilinmeyen hayatı

İKİNCİ CEKETİ BARBAROS ALDI (26 ARALIK)

6 yarışmacının kıyasıya mücadele ettiği Masterchef All Star'da en yüksek oyu alarak ceketi giyen ikinci isim Barbaros oldu. 

Masterchef Barbaros kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Eşi sanatçı olan Masterchef Barbaros'un hayatıMasterchef Barbaros kimdir ve nerelidir? Kaç yaşında? Eşi sanatçı olan Masterchef Barbaros'un hayatı

Barbaros Yoloğlu birinci olmasının ardından önceki gün bir aksilik yaşadığını, bu oyunun ise büyük bir kalkış olduğunu ifade etti. 

İLK CEKETİ TAHSİN GİYDİ (25 ARALIK)

7 yarışmacının mücadelesinin ardından rakiplerinden daha fazla oy alarak ceketi giyen ilk isim Tahsin oldu. 

Masterchef Tahsin kimdir ve nerelidir? Masterchef Tahsin kaçıncı oldu? Eski hali...Masterchef Tahsin kimdir ve nerelidir? Masterchef Tahsin kaçıncı oldu? Eski hali...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Oflu 3 ay önce Şikayet Et
    Alamazsın demedi ,adam olmazsın dedi
    Cevapla
  • Tevfik 3 ay önce Şikayet Et
    Bitsede kurtulsak bu programdan
    Cevapla
  • dadaş 3 ay önce Şikayet Et
    bu tip proğramar tamamen zaman kaybı
    Cevapla
  • sungur 3 ay önce Şikayet Et
    Hasan adamın TDI , adamın dibi , adam gibi adam maşaallah
    Cevapla
  • Misafirrr 3 ay önce Şikayet Et
    Boya küpü kendini bülent Ersoy sanıyor sanki beş kilo boya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!
Kamuda yeni dönem başlıyor! Detaylar belli oldu! Başkan Erdoğan'ın onayına sunulacak