Burcu Biricik’ten beklenen müjde geldi! Ünlü oyuncu açıklama yaptı…

Uzun bir süredir ekranlarda olmayan ünlü oyuncu Burcu Biricik ile Emre Yetkin cephesinden müjdeli haber geldi. Anne ve baba adayı olan Burcu Biricik ile Emre Yetkin çiftinin heyecanı gözlerinden okunuyor!

Burcu Biricik’ten beklenen müjde geldi! Ünlü oyuncu açıklama yaptı…
Burcu Biricik’ten beklenen müjde geldi! Ünlü oyuncu açıklama yaptı…
GİRİŞ 18.01.2024 16:34 GÜNCELLEME 18.01.2024 16:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

En son Camdaki Kız dizisinde "Nalan" karakteri ile hayranlarının karşısına geçen güzel oyuncu Burcu Biricik ile reklam işleri ile ilgilenen Emre Yetkin 2014 yılında evlenmişti. Mutlu bir evlilikleri olan çift hayatlarını gözlerden ırak yaşamayı tercih etmişti. Burcu Biricik ile Emre Yetkin'den beklenen müjdeli haber geldi.

Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı: 'Tahmin ediyorum…”Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı: "Tahmin ediyorum…”

BURCU BİRİCİK HAMİLE!

Burcu Biricik'in 3.5 aylık hamile olduğu ve bebeğinin cinsiyetinin belirlendiği ortaya çıktı. İlk defa annelik duygusunu tadacak olan Burcu Biricik'in bebeğinin cinsiyeti kız. Burcu Biricik ile Emre Yetkin çiftinin bebeklerine hangi ismi verecekleri ise merak konusu.

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Burcu Biricik, gazetecilerin "Sektöre küskünlük var mı?" sorusuna "Yok canım... Öyle bir durum söz konusu değil. 'Daha iyisi ile nasıl döneriz?' çabasındayım. Onun için de biraz yüzümüzü dinlendirmek lazım" cevabını vermişti.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • demirci 3 ay önce Şikayet Et
    Bunlardan doğacak çocuktan ne hayır gelecek...
    Cevapla
  • Abdülhak 3 ay önce Şikayet Et
    Her bebek hayırlı bereketli ve masumdur. Rabbim İslam'a hadim eylesin. Dini mümine vatan ve millete hayırlı kılsın diye dua etmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!