Kızıl Goncalar oyuncusunun türbansız haline yorum üstüne yorum yağdı! 'Sen de kimsin?'

Kızıl Goncalar projesinde üstlendiği 'Müyesser Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren Asiye Dinçsoy'un gerçek hayattaki halini görenler gözlerine inanamadı.

Kızıl Goncalar oyuncusunun türbansız haline yorum üstüne yorum yağdı! 'Sen de kimsin?'
Kızıl Goncalar oyuncusunun türbansız haline yorum üstüne yorum yağdı! 'Sen de kimsin?'
GİRİŞ 20.02.2024 16:19 GÜNCELLEME 20.02.2024 16:19
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kızıl Goncalar dizisinde senaryo icabı başörtüyle kameralar karşısına geçen ünlü oyuncu Asiye Dinçsoy'un gerçek hayattaki görüntüsü izleyenleri hayrete düşürdü. Hasna Güneş'in ablası ve Sadi Hüdayi Güneş'in eşi rolüyle tüm dikkatleri üzerine çeken Asiye Dinçsoy'un türbansız halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Acun Ilıcalı soluk almadan izleyeceksiniz deyip müjdeyi verdi! Ekranlara geri dönüyorAcun Ilıcalı soluk almadan izleyeceksiniz deyip müjdeyi verdi! Ekranlara geri dönüyor

Asiye Dinçsoy'un rol aldığı dizideki halinden eser olmadığını düşünenler şaşkınlığını gizleyemedi ve sosyal medya platformunda yorum yağmuruna tuttu.

Dinçsoy'un Instagram'da takipçileriyle paylaştığı fotoğrafların hemen altına 'Bambaşka biri', 'Tanıyamadım', 'Başkası sandım' gibi şeklinde değerlendirmeler yapıldı. Bilindiği üzere Asiye Dinçsoy Kızıl Goncalar'ın yanı sıra O Kız, Zümrüdüanka, Kırmızı Oda, Elimi Bırakma ve Şimdi Onlar Düşünsün gibi yapımlarda da boy göstermişti.

Fox TV'de ortalığı kasıp kavuran kriz! Çağatay Ulusoy reddetti, devreye yapımcı girdiFox TV'de ortalığı kasıp kavuran kriz! Çağatay Ulusoy reddetti, devreye yapımcı girdi

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • Yıldız 2 ay önce Şikayet Et
    İnanamıyorum bu bir oyuncu siz iyimisiniz?
    Cevapla
  • Hataylı 2 ay önce Şikayet Et
    Bu ve bu gibileri para olduğu müddetçe o kadar çok takma atar ki, attığı taklaları sayamazsınız. Bugün para için tesettüre girer, yarın ise plajdaki kızı oynarlar.
    Cevapla
  • Lazoğlu 2 ay önce Şikayet Et
    Nutkum tutuldu. Daha önce hiç böyle birşey görmemiştik.
    Cevapla
  • Askm 2 ay önce Şikayet Et
    Şok olduk tutulduk
    Cevapla
  • M.i 2 ay önce Şikayet Et
    Her şey para için olunca para kadar değeri olur ucuzlar parayla alınır satılır ama Allah rızası için yapılırsa onun değeri dünya değerleri ile ölçülemez ancak karşılığını cennette bulur onunda başka eşi ve benzeri yoktur en üst değerdir inşaallah bu kadın farkına varır bir şeyin taklidini para değeri için değil de hakikisini Allah rızası için yapar cenneti kazanır yada sonucu cehennemdir
    Cevapla
  • İsmet 2 ay önce Şikayet Et
    Vaaaaay, uzman konuştu.
    Cevapla
  • dsc 2 ay önce Şikayet Et
    Zaten sizden olmayan herkes cehenneme!!! Kim karar veriyor buna, kimin ne olacağını sadece Allah bilir. Bir kendinize gelin artık. Dilerim Allahtan uyananalardan olursunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan Refah açıklaması
Oxfordlu Yahudi Profesör Avi Shlaim Batı'nın maskesini düşürdü: Korkunç bir durum