Gönül Dağı'nın Erkan'ı hakkındaki gerçek seneler sonra ortaya çıktı! Meğer Acun'un yarışmasında...

Gönül Dağı'nın Erkan'ının 2009'da Acun Ilıcalı'nın tüm çabasına rağmen Yetenek Sizsiniz'e kabul edilmeyen 13 yaşındaki Burak Can'ın olduğu ortaya çıktı. Oyuncu Burak Can'ın Yetenek Sizsiniz'deki halleri sosyal medyada gündem oldu.

GİRİŞ 20.02.2024 01:18 GÜNCELLEME 20.02.2024 01:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı dizisinde Erkan karakterini canlandıran oyuncu Burak Can 14 yıllık oyunculuk kariyerinde sağlam adımlarla ilerlerken, yıllar öncesinde ait bir görüntü ortaya çıktı. Burak Can meğer oyuncu olmadan önce Acun Ilıcalı'nın programı Yetenek Sizsiniz'e katılmış. 

TRT1'in büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizisi Gönül Dağı'nın oyuncularından biri olan Burak Can'ın çocukluk döneminde katıldığı Yetenek Sizsiniz'deki enerjik tavırları gözyaşı döktüğü duygusal anlar oldukça dikkat çekti. 

Gönül Dağ Erkan

BURAK CAN'IN YETENEK SİZSİNİZ MACERASI

Burak Can, 2009'da Show Tv ekranında yayınlanan ve jüri koltuğunda Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Oylum Talu'nun yer aldığı Yetenek Sizsiniz yarışma programına katıldı. O dönemde henüz 13 yaşında olan Can, break dans ile Türkiye'nin yeteneği olmak istiyordu. Ancak işler istediği gibi gitmedi.

Tüm enerjisi ile dansını sergileyen Burak Can ilk olarak Ali Taran'dan 'Hayır' cevabını aldı. Acun Ilıcalı Burak Can'a 'Evet' dedi ve bu kez gözler Oylum Talu'ya çevrildi. Oylum Talu 'Hayır' dedikten sonra stüdyodaki seyircilerin tepkisi ile bir uğultu başladı. 

Burak Can Yetenek Sizsiniz

Bunun üzerine Acun Ilıcalı Burak Can'ın dansını stüdyoda yer alan seyircilere sordu. Seyirci ise baskın alkış ve ıslık sesleri ile Burak Can'ı destekledi. Bunlara rağmen Oylum Talu 'hayır' cevabında vazgeçmedi ve Burak Can yarışmaya veda etmek zorunda kaldı.

"Olsun, sağlık olsun" diyerek jüri üyesi Oylum Talu'ya yanıt veren Burak Can sahneyi ağlayarak terk etti. Burak Can'ı sahne arkası ekibi ve annesi sakinleştirmeye çalışırken, stüdyodaki seyircilerden ise salonu terk edenler oldu. 

DANSÇI DEĞİL OYUNCU OLDU

Dikkat çeken Burak Can daha sonra reklam filmlerinde oynamaya başladı. Yetenek Sizsiniz'deki macerasından kısa bir süre sonra profesyonel oyunculuk kariyerine ilk adımını atarak, Gönül Ferman Dinlemiyor isimli dizide rol aldı. 2010'dan beri mesleğini devam ettiren oyucu, bugüne dek çok sayıda dizi ve filmde boy gösterdi. 

BURAK CAN KİMDİR?

Burak Can, 21 Aralık 1996'da İstanbul'da dünyaya geldi. Şimdilerde 28 yaşındadır. Bugüne dek, Gönül Ferman Dinlemiyor, Al Yazmalım, Sana Bir Sır Vereceğim, Yıların Öcü, İçimdeki Fırtına, Kuzey Yıldızı, Duy Beni ve Vermem Seni Ellere'de oyunculuk performansı sergiledi. 

Burak Can

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Milli 2 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun. Güzel oynuyor çocuk. Allah bahtını açık etsin
    Cevapla
  • Yakup 2 ay önce Şikayet Et
    Burak Can için o "Hayır" oyu hayır olmuş anladığım kadarıyla. Elenmeseydi belki bir dansçı olacaktı; ancak şimdi bir oyun yıldızı oldu. Onu Mevlânâ'yı anlatan Rûmî filminde "Alaaddin" olarak tanıdım ilk defa ve oldukça fa başarılıydı.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Ağladım yahu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu