Türkücü Hilal Özdemir 31 Mart seçimlerinde resmen aday: Hizmete talibim!

Türk Halk Müziği sanatçısı Hilal Özdemir 31 Mart 2024'te gerçekleşecek muhtar seçimleri kapsamında adaylığını açıkladı. 52 yaşındaki Hilal Özdemir önce söz verdi sonra İstanbul'daki o mahalle için hizmete talip olduğunu söyledi.

Türkücü Hilal Özdemir 31 Mart seçimlerinde resmen aday: Hizmete talibim!
Türkücü Hilal Özdemir 31 Mart seçimlerinde resmen aday: Hizmete talibim!
GİRİŞ 26.02.2024 12:40 GÜNCELLEME 26.02.2024 12:41
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Uzun yıllar TRT ve özel televizyon kanallarında türkülerini seslendiren Türk Halk Müziği sanatçısı Hilal Özdemir 31 Mart'ta gerçekleşecek Muhtar seçimleri kapsamında adaylığını ilan etti.

Eskiden oyuncu Hazım Körmükçü ile evli olan Hilal Özdemir İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Suadiye Mahallesi'nden muhtar adayı oldu. Adaylığı kesinleştikten sonra haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyuran türkücü mahalle sakinlerinden destek istedi. 

Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan Özdemir'in konuya ilişkin açıklaması ise şöyle:

Mahallemizin güvenilir, sakin ve huzurlu yaşama kavuşması için elimden gelenin en iyisini yapmaya söz vererek sizlerin de desteğiyle hizmete talibim.

Saygıdeğer Suadiye mahallesi sakinleri. Sizler, beni 30 yıldır sanatçı kimliğimle Hilal Özdemir olarak tanıdınız. Uzun yıllar TRT ve özel televizyon kanallarından evlerinize misafir ettiniz. Şimdi ise güzel mahallemize vizyon sahibi tam bir Cumhuriyet kadını olarak muhtar adayıyım. Profesyonel iş hayatım sırasında sosyal sorumluluk projelerinin hep içinde oldum, bu projeler nezdinde ve sanat hayatımda bir çok ödüller aldım.

Halen Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Anadolu yakası resmi temsilcisi olarak sosyal sorumluluk projelerinde yer almaktayım. 8 yıldır kişisel gelişim alanında kozmik şifa, accesbars, eft, nlp, metatron, nefes, regresyon, kişisel koçluk, reiki, kuantum, astroloji, psikoloji gibi eğitimlerimi de tamamlayıp bu bağlamda da insanlara şifa alanında destek olmaya şifa vermeye devam ediyorum. Tam bir doğa aşığı hayvansever ve hayvan dostuyum. Sanatçı ruhum, dinamik yapım ve mahallemin değerlerini ileriye taşımak arzusu ile muhtarlık görevine siz Suadiye sakinlerimiz ve 40 yıl boyunca babadan devraldığı muhtarlık görevini en iyi şekilde yapan sevgili Emel Perk Afacan'ın da desteğiyle muhtarlık görevine talip oldum. Tüm mahalle sakinlerinin eşit koşullarda hizmet almasını mahallemizin güvenilir, sakin ve huzurlu yaşama kavuşması için elimden gelenin en iyisini yapmaya söz vererek sizlerin de desteğiyle hizmete talibim.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • selim 2 ay önce Şikayet Et
    türkülü gecelere hazır olun
    Cevapla
  • Abdullah 2 ay önce Şikayet Et
    daha dur bakalım neler görecez. hükümetin bu muhtarlık adaylarına bi çare bulması gerekiyor. en azından şehirlerden muhtarlığın kaldırılması şart.
    Cevapla
  • Abdullah 2 ay önce Şikayet Et
    daha dur bakalım neler görecez. hükümetin bu muhtarlık adaylarına bi çare bulması gerekiyor. en azından şehirlerden muhtarlığın kaldırılması şart.
    Cevapla
  • muhtar34 2 ay önce Şikayet Et
    Abla sen yanliş yerde aday oldun... ne muhtarı yahu sen gel başkan ol kadiköye...niye alttan başladın olmadı....
    Cevapla
  • Adem 2 ay önce Şikayet Et
    Bi İnsan dostuyum bütün insanlara aynı mesafedeyim diyemiyorlar.Hep ayrılıkcı hayvan dostu cumhuriyet kadını bıla bıla hemen ırkçı söylemler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ferdi ve Barış Alper'in peşindeki takımlar ortaya çıktı!
Yerli otomobili Togg zırhlandı