Ceyda Düvenci'den Yan Oda'ya transfer olan Nazan Kesal'a şok sözler: Kapı kapı gezmezsin!

Yan Oda dizisine transfer olan Nazan Kesal'ı programına konuk eden Ceyda Düvenci büyük gaf yaptı. Aşka Düşman dizisinde aradığını bulamayan Nazan Kesal'a "İyi ki varsın" diyerek başladığı sözlerine şaşırtıcı ifadelerle devam eden Ceyda Düvenci sosyal medyanın büyük tepkisini topladı.

Ceyda Düvenci'den Yan Oda'ya transfer olan Nazan Kesal'a şok sözler: Kapı kapı gezmezsin!
Ceyda Düvenci'den Yan Oda'ya transfer olan Nazan Kesal'a şok sözler: Kapı kapı gezmezsin!
GİRİŞ 13.03.2024 01:26 GÜNCELLEME 13.03.2024 01:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ceyda Düvenci'nin NTV ekranında yayınlanan Bambaşka Sohbetler isimli programının bu haftaki konuğu ünlü oyuncu Nazan Kesal oldu. Ceyda Düvenci, Nazan Kesal2ın kariyerine ilişkin yaptığı büyük gaf ile gündeme geldi.

Bilindiği üzere, Nazan Kesal geçtiğimiz aylarda TV8 ekranında yayınlanan Aşka Düşman dizisinin başrolü ile seyirci karşısına geçmiş, ancak bu dizi reytinglerin kurbanı olmuş ve 4. bölümünde final yapmıştı. 

Nazan Kesal

Aşka Düşman dizisinin ardından Star Tv ekranında yayınlanmaya hazırlanan Aşka Düşman dizisine transfer olan Nazan Kesal samimiyetle Ceyda Düvenci'nin hem de sorularını yanıtladı hem de kariyeri ile ilgili konuştu.

Programında sonunda Ceyda Düvenci "İyi ki varsın" diye başladığı konuşmaya "Topuzunla bir sürü işte seni görmek istiyorum. Topuzunu da seni de çok seviyorum. Ama umarım topuzunla en az dört sene bu dizide kalırsın da kapı kapı gezmek zorunda kalmazsın" ifadeleri ile devam etti.

Ceyda Düvenci

Nazan Kesal ise gülümseye devam etti ve Ceyda Düvenci'ye şu yanıtı verdi: Yani kapı kapı gezmiyoruz zaten de. Çok şükür, ilginç karakterler ilginç roller geliyor yapımlardan...

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Halis 1 ay önce Şikayet Et
    Derde bakkk . Filistin de binlerce bebek çocuk ve masum insan katledildi ve sakat bırakıldı ve yerinden yurdundan edildi Bunun hesabını kim verecek.???
    Cevapla
  • Ayşe 1 ay önce Şikayet Et
    Ceyda duvenci bazan haddini aşabiliyor zaten izlemiyorum kendisini bazan cikiyor boyle sacmaliklarla hazal kayadada boyle hadsizligi olmustu yine goglede rastlamistim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yine başıboş sokak köpeği saldırısı! Dehşete düşüren o anlar kameralara böyle yansıdı
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı