Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı torpil iddialarına hem cevap verdi hem de itiraf etti! Annesiyle...

Bilindiği gibi Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek annesi ile aynı dizide yer alıyor. Bu durum sosyal medyada torpil iddialarını gündeme getirdi. Konuyla ilgili açıklama ise Feyza Civelek'ten geldi.

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı torpil iddialarına hem cevap verdi hem de itiraf etti! Annesiyle...
Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı torpil iddialarına hem cevap verdi hem de itiraf etti! Annesiyle...
GİRİŞ 19.03.2024 15:36 GÜNCELLEME 19.03.2024 15:36
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

2022'den beri Show Tv ekranında izleyici ile buluşan Kızılcık Şerbeti'nin en renkli karakterlerinden biri olan Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek bilindiği üzere annesiyle aynı projede yer alıyor. Feyza Civelek hakkındaki torpil iddialarına son noktayı böyle koydu.

Daha önce Adını Feriha Koydum, Acemi Cadı ve Kavak Yelleri gibi dizilerde oyunculuk performansı sergileyen Feyza Civelek'in annesi Melis Civelek Kızılcık Şerbeti'nin senaristlerinden biri. Anne kız aynı dizide yer alınca torpil iddiaları da oldukça konuşuldu.

Konuya ilişkin açıklama ise Feyza Civelek'in bizzat kendisinden geldi. Hürriyet'ten Hakan Gence'ye konuşan oyuncu Civelek, annesinin torpil geçmesi ile ilgili haberlere ilişkin şu konuşmayı yaptı:

Annem bana hiç torpil geçmez. Çünkü benim annem inanılmaz adil bir kadın. Diğer oyuncular neyse ben de öyleyim. Zaten böyle olduğu için başarılıyım. Diziye de audition vererek girdim.

Önceleri annesi senaryoyu yazarken müdahale ettiğini söylemekten de kaçınmayan Civelek, günümüzde ayrımcılık olmaması adına diğer oyuncularla birlikte senaryoyu öğrendiğini aktardı.

ADINI FERİHA KOYDUM İTİRAFI

Bilindiği üzere Adını Feriha Koydum'un senaristi de Melis Civelek. Feyza Civelek, Adını Feriha Koydum dizisindeki hikayenin kendisinin bir arkadaşından esinlenerek annesi tarafından oluşturulduğunu itiraf etti.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Bilge 1 ay önce Şikayet Et
    Bütün dertler bitti bunları mı düşüncez saçma sapan isler
    Cevapla
  • Byrm 1 ay önce Şikayet Et
    Ne ahmakça düşünce . dizi cekiyor dizi milletvekili olmayacak ahmak yorumcular.
    Cevapla
  • Pvl 1 ay önce Şikayet Et
    Torpilsiz iş döner mi
    Cevapla
  • Kul insan 1 ay önce Şikayet Et
    Şerbetin içerisinde zehir var desem kim inanır. Show tv yi sevmiyorum.
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    İlginç annaesi senaryoyu yazarken müdahale etmekten kacinmadigini belirtip ama senaryoyu oyuncular ile birlikte öğrendiğini söylemesi şaşırtıcı mi yoksa dilimi surtusmus
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dursun Özbek, başkan adaylığı için kararını açıkladı
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi