Mehmet Ali Erbil Survivor Poyraz'a kızıyla evlenmeden ayar verdi! Hırsızlık olayına sessiz kalmadı

Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil ile evlilik yolunda ilerleyen Survivor Poyraz'ın hırsızlık olayını gördükten sonra fena patladı. Mehmet Ali Erbil Survivor All Star'da aç kalınca hırsızlık teşebbüsünde bulunduğu Acun Ilıcalı tarafından açıklanan Poyraz Yiğit'i hedef alarak "Hırsız damat istemem" dedi.

Mehmet Ali Erbil Survivor Poyraz'a kızıyla evlenmeden ayar verdi! Hırsızlık olayına sessiz kalmadı
Mehmet Ali Erbil Survivor Poyraz'a kızıyla evlenmeden ayar verdi! Hırsızlık olayına sessiz kalmadı
GİRİŞ 26.03.2024 17:19 GÜNCELLEME 26.03.2024 17:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bilindiği gibi, günümüzde TV8 ekranında izleyici ile buluşan Survivor All Star yarışmacılarından biri olan Yiğit Poyraz, şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile uzun zamandan beri evlilik yoluna girmeye hazırlanıyor. 

Geçtiğimiz günlerde ise Survivor All Star'a, Yiğit Poyraz'ın teşebbüs ettiği hırsızlık olayı damga vurmuştu. Acun Ilıcalı hırsızlık olayını şu sözlerle özetlemişti: Poyraz, bir Dominik vatandaşının evine çuvalla giriyor. Yanlış anlamayın adam Dominikli. Silahlı güvenliklerle de korunan bir ev. Adam evde yokmuş. Evde ne varsa çuvala doldurup ondan sonra devam ediyor. Adam normal şartlarda polise gidecek, polis de Poyraz’ı alacak. Neyse müdahale ettik.

Daha sonrasında bu olayı Poyraz'ın tek başına yapmadığı, Hakan Hatipoğlu dışındaki tüm Mavi takım yarışmacılarının işin içinde olduğu ortaya çıkmıştı. Poyraz Yiğit ise  '10 ödülden men' edilerek Survivor tarihinin en yüksek cezasını almıştı. 

MEHMET ALİ ERBİL ÖNCE SAVUNDU SONRA AYAR VERDİ

Olayın yaşandığı ilk günlerde Söylemezsem Olmaz isimli magazin programın bağlanan Mehmet Ali Erbil, "Yiğit Poyraz Robert Koleji, Boğaziçi mezunu. Bir yarışma insana neler yaptırıyor! Hem tek başına da yapmamış zaten." diyerek müstakbel damadını korumuştu. 

Akmerkez'de Gülseren Ceylan ile görüntülenen ve gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mehmet Ali Erbil, bir önceki açıklamasının aksine hırsız damat istemediğini şu ifadelerle dile getirdi: 

Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem, kim ister ki! Kendisi çok iyi tahsilatı olan bir isim ama bir yarışma insanı ne hale dönüştürüyor gördüğünüz gibi... Ben hala inanamıyorum ama kızımın ilişkisine saygı duyuyorum.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 1
  • salih 1 ay önce Şikayet Et
    geçen hafta savunuyordu baktı destek bulamadı bu hafta tersine döndü bu da tam kıvırtmaç
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'nin 'özgürlük' anlayışını Siyonistler belirliyor!
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu