Gönül Yazar hastalığıyla ilgili açıklama yaptı! "Kabahati yok"

87 yaşındaki Gönül Yazar'ın bacağına pıhtı atması sonucunda hastaneye kaldırıldığı haberleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Sevenleri Gönül Yazar için endişelenirken, açıklama bizzat kendisinden geldi.

Gönül Yazar hastalığıyla ilgili açıklama yaptı! "Kabahati yok"
Gönül Yazar hastalığıyla ilgili açıklama yaptı! "Kabahati yok"
GİRİŞ 27.03.2024 11:37 GÜNCELLEME 27.03.2024 11:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

1952'den beri Türk müziğinin içinde yer alan Gönül Yazar takipçilerini üzen bir haberle gündeme geldi. 87 yaşında Gönül Yazar'ın bacağına pıhtı atması neticesinde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Bu haber sosyal medyada kısa süre içinde yayıldıktan sonra konuya ilişkin açıklama gecikmedi. Sevenlerinin içine su serpecek bilgiyi Gönül Yazar'ın bizzat kendisi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Kurtlar Vadisi'nde oynuyordu! Tası tarağı topladı, huzurevine yerleştiKurtlar Vadisi'nde oynuyordu! Tası tarağı topladı, huzurevine yerleşti

Geçtiğimiz sene geçirdiği kaza sonra görme yetisine kaybeden, sonrasında sağlığına kavuşan Gönül Yazar açıklamasında, bu hastalığının 4-5 öncesinde yaşandığı, şimdilerde ise sağlık durumunun iyi olduğu ifade etti. Açıklamasında şu sözlere yer verdi: 

Bu olay 4-5 ay önce yaşandı. Evimdeyim, iyiyim. Pıhtı çoktan dağıldı. Çok iyiyim merak etmeyin lütfen. Arkadaşa anlattım o yeni sanmış. Kabahati yok. Doktorlar 6 ay sonra gel görelim dedi.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Ablam zorla güzellik olmuyor.
    Cevapla
  • SABIRLI 1 ay önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun Allah şifalar versin.Damar anjiyosu muhtemelen uygun görülmesi halinde uygukanacaktır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! Muhtemel 11'ler
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü