Kuruluş Osman'ın Alişar Bey'i Saruhan Hünel endişelendiren haber! Ameliyata alındı

Aynalı Tahir'in Tilki'si, Kuruluş Osman'ın Alişar Bey'i Saruhan Hünel sevenlerini üzen bir haberle gündeme geldi. 32 yıllık oyuncu Saruhan Hünel kalp ameliyatı oldu. Sağlık durumu hakkında ise bilgi gecikmedi.

Kuruluş Osman'ın Alişar Bey'i Saruhan Hünel endişelendiren haber! Ameliyata alındı
Kuruluş Osman'ın Alişar Bey'i Saruhan Hünel endişelendiren haber! Ameliyata alındı
GİRİŞ 08.05.2024 23:46 GÜNCELLEME 08.05.2024 23:47
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Aynalı Tahir dizisinde Alişan ile birlikte başrol oynayan Saruhan Hünel korkutan bir haberle gündeme geldi. Hastalık haberini Saruhan Hünel'in, Show TV'de yayınlanan Gelin Evi'nin sunuculuğunu yapan kardeşi Aslıhan Hünel verdi. 

1992'den günümüz birçok dizi ve filmde rol alan, ATV'nin uzun soluklu tarih dizisi Kuruluş Osman'da Alişar Bey karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Saruhan Hünel bir süredir kalp hastalığı yaşıyordu. Ünlü oyuncunun kalp ameliyatına alındığı öğrenildi.

Göbeğiyle para kazanan ünlü fenoman Yasin Cengiz'in kazandığı para 'yok artık' dedirttiGöbeğiyle para kazanan ünlü fenoman Yasin Cengiz'in kazandığı para 'yok artık' dedirtti

Saruhan Hünel

Konuyla ilgili açıklama ise Saruhan Hünel'in kız kardeşinden geldi. Aslı Hünel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla abisinin Sultangazi Haseki Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat olduğunu duyurdu.

İşte o açıklama: Canım ağabeyim Saruhan Hünel bir süredir kalple ilgili sıkıntı yaşıyordu. Bu sabah kalp ameliyatına alındı. Sevenlerimiz dua ederse mutlu oluruz. Yer gök dua, iyi olacaksın Allah'ın izniyle.

 Saruhan Hünel ve kız kardeşi Aslı Hünel,

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Saruhan Hünel'in ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yine haberi Aslıhan Hünel "Operasyondan çıktı. Bugün yoğun bakımda kalacak. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Operasyonun başarılı geçtiğimiz öğrendik" ifadeleri ile verdi. 

 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 2
  • AdanaLıKardeşiniz 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah şifalar versin geçmiş olsun bundan sonraki süreç ilaç kullanımı beslenme disiplini kesinlikle önemli tabiki kontroller hiç aksamamalı.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    ALLAH şifa versin inşallah..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'de yeni kriz! Hükümet dağılma noktasına geldi...
Dev mavi bir ateş topu geceyi aydınlattı! Portekiz ve İspanya üzerinde meteor şaşkınlığı