'Beyaz Show'a başlama şartını sunan Beyazıt Öztürk kendisini diğer komedyenlerle kıyas etti

Uzun yıllar boyunca Beyaz Show ile ekranlara gelen Beyazıt Öztürk yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Beyazıt Öztürk Beyaz Show ile dönmek için şartını söyledi ve ardından kendisini Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan ve Ata Demirer ile kıyasladı.

'Beyaz Show'a başlama şartını sunan Beyazıt Öztürk kendisini diğer komedyenlerle kıyas etti
'Beyaz Show'a başlama şartını sunan Beyazıt Öztürk kendisini diğer komedyenlerle kıyas etti
GİRİŞ 14.05.2024 16:38 GÜNCELLEME 14.05.2024 16:38
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

55 yaşındaki ünlü şovmen Beyazıt Öztürk'ün Beyaz Show programı ile ekranlara geri dönmesi beklenirken yapılan açıklama kafaları epeyce karıştırdı. Beyazıt Öztürk Beyaz Show'u yapmak için şartını sundu.

Beyazıt Öztürk,  Bursa'da düzenlenen gösteride sahne aldı. Konuşmasında Beyaz Show ile ilgili açıklama yapmayı ihmal etmeyen komedyen, içeriği zenginleştirmeden programı yapamayacağını şu sözlerle aktardı: 

Ezgi Mola'dan radikal karar! 26 yıl sonra oyunculuğu bırakıyorEzgi Mola'dan radikal karar! 26 yıl sonra oyunculuğu bırakıyor

Beyaz Show’u öyle güzel bir yerde bıraktım ki herkes programı güzel hatırlıyor. Eğer şimdi bunu yeniden yapacaksam içeriği daha da zenginleştirip, daha iyisini yapmam gerekir. Yoksa aynı şeyi tekrar etmenin kimse için bir anlamı yok. 

KENDİSİNİ YILMAZ ERDOĞAN, CEM YILMAZ VE ATA DEMİRER İLE KIYASLADI

Beyazıt Öztürk, tarihi bir konuşma yaparak kendisini günümüzün ünlü komedyenleri ile kıyasladı. Öztürk, Cem Yılmaz'ın kendisinden daha komik, Yılmaz Erdoğan'ın daha iyi yazar Ata Demirer'in ise kendisinden daha iyi sinemacı olduğunu söyledi.

Ünlü komedyen daha sonra kendisinden bahsederek, asıl sırrını samimiyet olduğunu vurguladı. İşte Beyazıt Öztürk'ün yaptığı o açıklama:

Kariyerim boyunca Cem Yılmaz’ın benden daha komik, Yılmaz Erdoğan’ın benden daha yazar, Ata Demirer ve Şahan Gökbakar’ın benden daha iyi sinemacılar olduğunu kabul edip, kendime 'O zaman sen nesin?' diye sordum. Benim sırrım samimiyet. Bu özelliğim nedeniyle Beyaz Show’un yayın süresi boyunca seyirci beni evinden biri gibi gördü.

Afra Saracoğlu'nun üniversiteyi bitirmediği ortaya çıkınca olanlar oldu! Annesi susmadıAfra Saracoğlu'nun üniversiteyi bitirmediği ortaya çıkınca olanlar oldu! Annesi susmadı

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Türkiye 1 hafta önce Şikayet Et
    hepiniz aynı zihniyette değilmisiniz?
    Cevapla
  • doktor 1 hafta önce Şikayet Et
    samimiyet ?
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 hafta önce Şikayet Et
    Yaş 55 dede istesene eskisi gibi olmaz
    Cevapla
  • Cemaldemir 1 hafta önce Şikayet Et
    Ben seyretmiyorum
    Cevapla
  • Huhu hu hu 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah aclara akil fikir versin, Buna katlanabiliyorlarsa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail’den Reisi için saygı duruşunda bulunan BM Güvenlik Konseyi’ne tepki
İsrailli muhalif milletvekili Cassif'den Netanyahu'ya soğuk duş: UCM'nin kararı doğru