Ediz Hun'dan Yeşilçam oyuncuları hakkında şok itirafı! "Benden sonra Kadir İnanır..."

Sanatçı Ediz Hun Yeşilçam oyuncuları hakkındaki yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Yeşilçam sinemasının bittiğini aktaran Ediz Hun kalan oyuncuları tek tek sıraladı ve düşüncelerini dile getirdi.

Ediz Hun'dan Yeşilçam oyuncuları hakkında şok itirafı! "Benden sonra Kadir İnanır..."
Ediz Hun'dan Yeşilçam oyuncuları hakkında şok itirafı! "Benden sonra Kadir İnanır..."
GİRİŞ 22.05.2024 15:03 GÜNCELLEME 22.05.2024 15:03
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

1963'ten beri oyunculuk kariyerine devam eden, en son Şöhretler Okulu'nda rol alan Ediz Hun, Yeşilçam oyuncuları hakkında yaptığı yorumla gündeme geldi. Aynı zamanda eski milletvekili olan Ediz Hun'un sözleri sosyal medyada yankı buldu.

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50'nci yıl dönümü nedeniyle Kıbrıs'ta bulunan Ediz Hun Türk sinemasını değerlendirmeyi de ihmal etmedi ve konuyu Yeşilçam'a getirdi. 83 yaşındaki oyuncu 'Yeşilçam sineması bitti' dedi hayatta kalanları teker teker saydı.

Ezgi Mola'dan radikal karar! 26 yıl sonra oyunculuğu bırakıyorEzgi Mola'dan radikal karar! 26 yıl sonra oyunculuğu bırakıyor

"GERİYE KALANLAR BİZLERİZ"

Ediz Hun yaptığı açıklamada, "Yeşilçam sineması bitti, yok artık. Son geriye kalanlar da bizleriz. Bizlerden sonra da maalesef kimse kalmayacak. Çünkü zaman geçiyor." ifadelerini kullandı.

En yaşlı dördüncü Yeşilçam oyuncusunun kendisini olduğunu söyleyen83 yaşındaki oyuncu, yaşa göre şöyle sıralama yaptı: 

Birinci Ahmet Mekin, 1932’li galiba. Sonra İzzet Günay var, çok kibar bir adamdır. İzzet 1934’lü. Sonra Göksel Arsoy var, 1936’lı. Ben de 1940’lıyım. Benden sonra da bir Kadir İnanır kaldı. Tarık Akan rahmetli oldu. Kimse kalmadı. Hanımlardan da Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Filiz Akın var.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 35
  • Ümit 1 hafta önce Şikayet Et
    Resim satan bir abla vardı oda yaşıyor
    Cevapla
  • karabahtim 1 hafta önce Şikayet Et
    Tabiikide Sayin Ediz beyin saymadiği birçok saygideğer Yeşilçam oyunculari var. Ama adam 84 yaşinda ve hepsini hatirlayip takip etmesi mümkün değil. O an aklina gelenleri ifade etmiş. Gayet normal.
    Cevapla
  • Nursen 1 hafta önce Şikayet Et
    Bilmez olurmu şimdiki filimleri zevk vermiyor hele komediler insanın gülesim gelmiyor komedi sanatcilari kendini parçalıyor ama yok filimleri ha keza
    Cevapla
  • Fani 1 hafta önce Şikayet Et
    Soru: - Bu geçici ve kısacık Dünya hayatına geliş amacı nedir? Cevap: -Kulluk ve marifetullah.
    Cevapla
  • Tepecik ist 1 hafta önce Şikayet Et
    Yaşasın Müslüman Türk evlatları
    Cevapla
  • Ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Ediz Hun Yesilcamin jonlerinden bahsetmiş. Yalnız Murat Soydan Tamer Yiğit, Serdar Gokhan , Engin Caglar aynı dönemin jonleri. Onlar ve aklıma gelmeyenlere ayıp olmuş
    Cevapla
  • Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Aklına gelmemiş olabilir yaşlılık işte kardeş 83 yaşında bir adam neticede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
RTÜK Başkanı Şahin 'iş çığrından çıktı' deyip açıkladı! Yaş sınırı geliyor
İran, teşekkür mesajında Türk bayrağını kullanmadı