Kafası fena sıkışan yavru ayının kurtarılma anı!

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde yiyecek arıyan yavru ayının kafası boş zeytin tenekesine sıkıştı. Yavru ayının imdadına yetkililer yetişti.

GİRİŞ 07.08.2014 14:00 GÜNCELLEME 07.08.2014 14:00

Kafasındaki tenekeyle sağa, sola koşturan ve acı içerisinde kıvranan yavru ayının imdadına, köylülerin haber verdiği İlçe Tarım Müdürlüğü elemanları yetişti. Çukurca ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Üzümlü Köyü'nden sabah saatlerinde ilçeye gelen bir grup köylü, Çetin Doğan Köprüsü yakınlarında kafasındaki tenekeyle acı içerisinde sağa, sola koşturan bir ayı yavrusu ile karşılaştı.

Yardım etmek için araçlarından inen köylüler, bir süre ayı yavrusunu kurtarmak için çaba gösterdi. Başarılı olamayınca da telefonla İlçe Tarım Müdürlüğü yetkililerini arayarak yardım istedi.

Bunu üzerine olay yerine gelen İlçe Tarım Müdürlüğü elemanları, ayı yavrusunu uyuşturucu iğne ile sakinleştirdikten sonra 20 kiloluk yeşil zeytin tenekesini makasla keserek ayı yavrusunu kurtardı. Yiyecek ararken, başını derde sokan ayı yavrusu hızla olay yerinden uzaklaşarak gözden kayboldu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?