Mısır yılanı ve tarantulayı satmaya çalışırken yakalandı

Aksaray'da ülkeye kaçak yollardan sokulduğu belirlenen Mısır yılanı ve tarantula ele geçirildi. El konulan hayvanlar Konya Karatay Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi.

Mısır yılanı ve tarantulayı satmaya çalışırken yakalandı
Mısır yılanı ve tarantulayı satmaya çalışırken yakalandı
GİRİŞ 05.10.2023 12:16 GÜNCELLEME 05.10.2023 12:16

Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube ekipleri, kentte ikamet eden A.A'nın, elinde bulundurduğu Mısır yılanı ve tarantulayı satmaya hazırlandığı bilgisine ulaştı.

Nevşehir-Aksaray kara yolundaki bir akaryakıt istasyonunda A.A'nın kullandığı otomobili durduran ekipler, şeffaf kutuda Mısır yılanı ve tarantula olduğunu tespit etti.

El konulan hayvanlar, Konya Karatay Hayvanat Bahçesi'ne gönderildi.

A.A hakkında, kaçakçılıktan işlem yapıldı.

KAYNAK: AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler