Vahşi doğada ağlatan 'hayvanlık!'

Hayvanlar aleminden ilginç bir görüntü daha geldi. Leoparı takibe alan belgesel ekibinin kameralarına yansıyan görüntüler doğada da 'hayvanlık' ölmemiş dedirtti.

GİRİŞ 15.06.2012 12:51 GÜNCELLEME 21.06.2012 20:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Görüntülerde, bir anne şempazeye saldırıp öldüren leopar, şempazenin vücuduna sıkı sıkıya sarılmış yavrusunu görünce avını yemekten vazgeçerken, minik yavruyu yaklaşmakta olan sırtlandan da koruyor.

Minik şempazeyi bir ağacın tepesine çıkaran Leopar, burada da sanki yaptığından pişman olmuş şekilde davranıyor ve ona anne şefkati göstermeye çalışıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 8
  • hasangulten 11 yıl önce Şikayet Et
    hayvanlar. balkonumda yavrulu bir kediye ara sıra su ve yemek koyuyorum. koyduğum yemeği önce yavrularına yedirtiyor,sonra kalan olursa kendi yiyor.bazen başka yavru kediler de yemek ve su için geliyorlar. yavrulara dokunmuyor,ama büyükkedi gelirse kovuyor. işte öyle birşey bu hayvanlar.insanlar utansın.
    Cevapla
  • ferdi aydın 11 yıl önce Şikayet Et
    hiçte göründüğü gibi olmayabilir. yavru zaten bi yere kaçamıyor. bence onu zor günler için koruyor... :)))
    Cevapla
  • Duygu Fidan 11 yıl önce Şikayet Et
    hayvanlar kadar olamıyorlarr. insanlarr küçük yaştakı cocukları bıle dovebılıyorlar hayvanlar ise onu yapmak yerıne yavrularını koruyor ve kotu bırsey yaptığındaa en azındann ıcı sızlıyor ve yaptıgı seyın kotu bırsey olduğunu anlıyorr...
    Cevapla
  • mubinkoçal 11 yıl önce Şikayet Et
    hayvanlar alemi. şimdi bu hayvanmı zalım yavru başka cinsten olduğu halde koruyor yoksa kendi yavrusunu kesıp doğramak isteyen kadınlar ve bunları destekleyenlermi zalım
    Cevapla
  • huseyin kose 11 yıl önce Şikayet Et
    .............. o şempanze değil, babun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Gazze'de Kemal Advan Hastanesi çevresini vurdu, çok sayıda ölü ve yaralı var
İsrail'den Lübnan'da SİHA ile suikast: Komutan Şerahbil Ali es-Seyyid şehit oldu