Arif Doğan cezayı duyunca çığlık attı!

Ergenekon davasında öyle cezalar verildi ki kararı duyan Arif Doğan çığlık atarak duruşma salonundan çıkmak istedi.

Arif Doğan cezayı duyunca çığlık attı!
Arif Doğan cezayı duyunca çığlık attı!
GİRİŞ 05.08.2013 14:35 GÜNCELLEME 05.08.2013 18:51
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Ergenekon Davası'nda çok ağır cezalar çıktı. Öyle cezalar vardı ki kararı duyan sanıklar çığlık attı.

Bunlardan biri de Arif Doğan'dı. "Jitem'i ben kurdum" diyen Doğan, kararı duyduğu anda çığlıklar atarak kapıdan çıkmaya çalıştı. Doğan'ı son anda jandarma engelledi.

"Beni asın" diye mahkeme heyetine bağıran Doğan uzun süre sakinleşemedi.

TUNCAY ÖZKAN SALONDAN ATILDI

Mahkeme, "Ergenekon terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanan gazeteci Tuncay Özkan'a da, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Diğer suçlardan da 16 yıl 2 ay hapis cezası alan Özkan, karara tepki gösterince salondan çıkarıldı.

YORUMLAR 42
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    bu nedirki?. yıllarca dindar insanların daha doğrusu sadece dindar Müslümanların canını yaktınız.hayal ettikleriniz planladıklarınızın yanında işlediğiniz zulümler hiç kalırdı. katliam işleyip dindarların üzerine atmak akla hayale gelmeyecek işkence ve sadistlikler için zemin oluşturmak.sizin cürmünüz sadece türkiyedekileri değil dünya Müslümanlarının canını yaktı. bu güruhtan bir generalin somalide kendisiyle konuşmaya ,anlaşmaya gelen 100 akil insanı öldürttüğünü duydum .şimdi somalide bazı insanları türklerin düşman değil kardeş olduğuna ikna edemiyor insanlar o olaydan sonra.bosnada cihat edenlerde bunlar terörist diyordu.ırkçılığı kimseye bırakmayıp ,Türkistanlılara zulüm işleyen çin hayranlığıda bunların en büyük özelliği.sen daha dur .zalimlerin o inanmadığınız ceza gününde atacağı çığlıklar cok daha korkunç olacak
    Cevapla
  • asberk 10 yıl önce Şikayet Et
    ergenekon-pkk. kim kimin kuklası,aradaki ilişkiler, faili meçhuller! kürt-türk,alevi-sünni,sağcı-solcu paronayası kim tarafından organize edildi.hepsinin altında dış destekli ergenekonvari yapılaşmalar değil mi? kürde zulmeden daha sonra da pkk yı kuran ve istedikleri gibi oynatan da aynı kişiler değil mi?
    Cevapla
  • CİHANGİR 10 yıl önce Şikayet Et
    Hiç olmayacak sanıyordunuz değil mi. daha durun bu işin birde ahireti var ve hakimlere dua edin, belki Cenab-ı Hak bu cezaları mahkeme-i kübrada düşer.
    Cevapla
  • Cafer UÇA 10 yıl önce Şikayet Et
    mehmet demir. Şu anda hapishanelerde ne kadar pkk, Bdp, hyd ne Kck sempatizaını ve suçlaması ile tutuklu ve mahkum var önce onlrı bir öğren sonra konuş.. 980 darbesinde askere ve polise destek veriyoruz diye kandırılan gençlerin nasıl vatan hainliği ile yargılandığını ve imha edilircesine cezalandırılmalarını partilerinin neden seyrettiğinin altında yatan gerçekleri sorgula.
    Cevapla
  • mehmet demir 10 yıl önce Şikayet Et
    devlet. meydanlarda türkiyeyi tehdit eden bdp lilere niye ceza verilmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpekleri savunan kadından kan donduran sözler: Çocukları ölümle tehdit etti!
İsrail'de savaş kabinesi krizi! Gantz'tan Netanyahu'ya tehdit