TBMM Başkanı Şentop Gaziantep ve Kilis’te incelemelerde bulundu

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, bölgedeki temaslarının ikinci gününde Gaziantep ve Kilis’te incelemelerde bulundu.

TBMM Başkanı Şentop Gaziantep ve Kilis’te incelemelerde bulundu
TBMM Başkanı Şentop Gaziantep ve Kilis’te incelemelerde bulundu
GİRİŞ 13.02.2023 12:35 GÜNCELLEME 13.02.2023 13:31

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, deprem bölgesindeki ziyaretlerine bugün ilk olarak Kilis Zeki Taşçı İlköğretim  Okulu bahçesinde kurulu konteynırlarda kalan aileleri ziyaret ederek başladı.

Ardından Kilis’teki yardım faaliyetleri ile ilgili yetkililerden bilgi alan Şentop, bu kapsamda bölgede yardım malzemelerini toplayarak büyük bir merkezden dağıtımını sağlayan sivil toplum kuruluşlarından İHH’nın Kilis Lojistik Merkezi’ni ziyaret etti.

Yardım malzemeleri ve yemek dağıtımına yönelik yürütülen çalışmaları yerinde görerek, yetkililerden bilgi aldı. Şentop’a Kilis’teki ziyaretlerinde bölge milletvekilleri eşlik etti. 

Meclis Başkanı Şentop daha sonra, Gaziantep Şahinbey çadır kenti ve Masal Park çadır kenti ziyaret ederek burada kalan vatandaşlarla bir araya geldi.

Meclis Başkanı Şentop'un Gaziantep’teki ziyaretlerine Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve bölge milletvekilleri eşlik etti.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama